Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan szerezzem vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza az önbizalmam azután, ha régen nem kellettem senkinek?

Figyelt kérdés

Középiskola elején nem volt kifejezetten előnyös a külsőm, rengeteg kéretlen megjegyzést kaptam rá osztálytársaktól, felnőttektől, a szemembe és a hátam mögött is. Párom nem volt, max. olyan emberek érdeklődtek irántam, akik köztudottan mindenkit leszólítottak.

Most 25 éves vagyok, szép arcom és jó alakom van, igényes vagyok, az öltözködési stílusom illik hozzám és jól áll, és vannak olyan belső tulajdonságaim, amik miatt érdemes lehet velem kapcsolatban lenni, vagy amik (bizonyos emberek számára) érdekessé tehetnek. Nyilván mint mindenkinek, nekem is vannak hibáim, és eltörpülök pl. egy Miss Universe mellett, általánosságban kijelenthető, hogy valakinek biztosan én is tetszem, és nincs olyan belső tulajdonságom, ami miatt megérdemelném, hogy egyedül haljak meg. A múltbeli sérelmeim miatt viszont nehezemre esik elhinni azt, hogy egyáltalán van esélyem a férfiaknál, mármint nem azoknál, akik mindenkit leszólítanak, és csak a szexre mennek, hanem akik megválogatják, hogy kivel kerülnek kapcsolatba, és komolyan is vesznek. Egy se veled, se nélküled jellegű kapcsolatom volt, aminek egyébként sok jót is köszönhetek, de mivel én sokkal többet tettem a dologba, mint ő, innen sem sétáltam ki túl nagy sikerélménnyel.

Ami esetleg "defekt" lehet, hogy viszonylag nehezen nyílok meg, szükségem van arra, hogy az elején néha a másik kezdeményezzen, viszont próbálok végig aktív maradni a beszélgetésben, és ezek a gátlások idővel oldódnak, illetve előfordul, hogy nem veszem észre a megnézéseket, flörtöléseket, apró utalásokat, így az illetőnek egyértelműen tudatnia kell velem, ha tetszek. Külsőre nemcsak Brad Pitt és Channing Tatum szerelemgyereke jöhet szóba, a belsőre igényesebb vagyok, de reménység szerint ott sincsenek lehetetlen elvárásaim.

Nemrég lett vége az előbb említett kapcsolatomnak, úgyhogy most nem ismerkedek, és nyilván alatta sem ismerkedtem, úgyhogy nincs friss visszacsatolásom. Viszont gyakran úgy érzem, amikor olyanokat hallok, hogy a velem egykorú nőkön fürtökben lógnak a pasik, vagy hogy valakinél már a kapcsolata vége után rögtön bepróbálkoznak, hogy valami óriási gond lehet velem, mert ilyet még sosem tapasztaltam (még akkor is, ha tudom, hogy nincs). Járok egyébként pszichológushoz, de érdekel, hogy ha közületek valakinek van/volt hasonló tapasztalata, hogyan lendült túl rajta, mert szeretnék egy kicsit egészségesebben állni magamhoz, a helyzetemhez és a társkereséshez is, mire visszakerülök a "piacra".

2021. aug. 18. 21:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

9-es: Mégis szerinted mit kell tennie egy értelmes, okos, csinos nőnek, ha szembe jön vele egy lelki nyomorék vagy egy szenvedélybeteg, esetleg valaki, aki önmagát se tudja eltartani? (A pasiknak se ilyen nő kell.) Olyan mocsok sokan gondolják úgy, hogy keresnek egy párt maguknak, aki majd jól meggyógyítja/megváltoztatja őket. Aztán csodálkoznak, hogy csak nem jelentkezik senki erre a hirdetésre.

Keress egy pszichológust, mássz ki a gödrödből és hidd el, ezerszer több lehetőséged lesz!

Nincs olyan rohadt magasan a nőknél se az a bizonyos léc, csak az a baj vele, hogy rinyálással, meg a rossz helyzetbe való beletörődéssel nem lehet hozzá felnőni.

2021. aug. 19. 08:42
 12/14 anonim ***** válasza:
5%

Míg egyes nőknek esetleg nehéz a tarskeresés, addig az ugyanolyan kategóriájú férfiaknak gyakorlatilag lehetetlen hozzáillő társat találni, teljes képtelenség!

Persze nincs olyan magasan az a léc, csak éppen a férfiak egy jelentős hányada képtelen megugrani, és ezek közül az a nyomorult jut nőhöz aki bármiféle taszító külsejű nővel összeáll.

Hát kösz de én ebből nem kérek, sosem kértem!

Inkább a gödrömben pusztulok el!

2021. aug. 19. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Incelkém, jobb is, ha ezt mantrázod magadnak ahelyett, hogy dolgozz azon, hogy kívánatosabb legyél bármilyen téren! A sikerért dolgozni kell, de neked így nem kell. Legyen, csak ne mást okolj emiatt!

Te is nemet mondasz a taszító külsőre, miközben elítéled azt a nőt, aki ugyanígy gondolkodik. Bizonyára neked se lenne vonzó egy lecsúszott alkoholista vagy egy szenvedélybeteg. Az ő szemszögéből meg te vagy a felszínes rohadék, hiszen ő is csak arra vágyik, hogy szeressék, miért nem adod ezt meg neki????

2021. aug. 19. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

"Te is nemet mondasz a taszító külsőre, miközben elítéled azt a nőt, aki ugyanígy gondolkodik."

Tévedés! A nő is mondhat, és mondjon is nemet a taszító külsőre, mert az igénytelenség szintúgy taszító.

Az más kérdés hogy én abszolút nem undorító, átlagos külsővel sem kellek senkinek, de igazából ezt sem tudom elítélni. Csak aztán senki ne mondja nekem hogy "dolgozzak magamon" mert nevetséges, amikor igénytelen suttyókon lógnak a nők, meg hát semmire nem garancia bármit is csinálok a külsőmmel, szánalmas erőlködés lenne csupán, idáig nem süllyedek.

Nem okolok én senkit, csak legfeljebb jóanyámat aki világra szült!

Na ezt übereld kérdező!

2021. aug. 19. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!