Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen hogyhogy a ronda emberek is könnyebben elkeltek?
Ahogy a felmenőimtől hallottam, régen sokkal könnyebb volt párt találni az előnytelen külsejűeknek is, szinte mindenki rálelt a neki valóra, ráadásul viszonylag korai életkorban.
Én viszont több embert is ismerek, akik 25 körül/felett is szüzek és hiába próbálnak ismerkedni, a külsejük miatt sosem kellettek senkinek (férfiak és nők egyaránt, sőt, jómagam is ilyen vagyok).
Mi lehet ennek az oka? Fogyasztói társadalom "klisé" és a social media miatt megnöveledett igények? Az, hogy manapság a külső az elsődleges szempont? Szerintetek?
Az az oka hogy a párkapcsolatnak nem az örök boldogság és a lelki társ megtalálása volt a cél.
Apum 23 anyum 24 volt mikor születtem 2éve voltak együtt és egy éve házasok, akkoriban ez volt a normális sőt elvárt.
Én előnytelen külsejű vagyok, mégis van barátnőm. Legjobb barátom huszonévesen kopaszodni kezdett, MINDIG volt csaja. Valamit szarul csinálsz, kérdező.
Egyébként a konditerem nem csak előttem van nyitva, te is lejöhetnél kihozni az előnytelen külsődből a maxot. Bár pampogni könnyebb a gyakorin, ez is tény.
#4 Nem személyeskedés, baromira unom a kifogáskereső "ronda vagyok, ez az oka mindennek" kezdetű rinyákat.
Sikerült teljesen ignorálni a hozzászólásom lényegét. Az egyetlen dolog, amire reagáltál, az edzettséggel kapcsolatos rész volt.
Tartom, hogy az ilyen "ronda vagyok" férfiak és nők legfőképp a 0 önbizalom és sokszor a testi és/vagy lelki igénytelenség miatt nem boldogulnak a párkeresés terén.
"Bezzeg a szüleim idejében könnyebb volt" meg azért nevetséges, mert alig van egészséges házasság abból a korszakból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!