Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen hogyhogy a ronda emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen hogyhogy a ronda emberek is könnyebben elkeltek?

Figyelt kérdés

Ahogy a felmenőimtől hallottam, régen sokkal könnyebb volt párt találni az előnytelen külsejűeknek is, szinte mindenki rálelt a neki valóra, ráadásul viszonylag korai életkorban.

Én viszont több embert is ismerek, akik 25 körül/felett is szüzek és hiába próbálnak ismerkedni, a külsejük miatt sosem kellettek senkinek (férfiak és nők egyaránt, sőt, jómagam is ilyen vagyok).

Mi lehet ennek az oka? Fogyasztói társadalom "klisé" és a social media miatt megnöveledett igények? Az, hogy manapság a külső az elsődleges szempont? Szerintetek?

2021. aug. 13. 15:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%

Az az oka hogy a párkapcsolatnak nem az örök boldogság és a lelki társ megtalálása volt a cél.

Apum 23 anyum 24 volt mikor születtem 2éve voltak együtt és egy éve házasok, akkoriban ez volt a normális sőt elvárt.

2021. aug. 13. 15:16
 2/17 anonim ***** válasza:
63%

Én előnytelen külsejű vagyok, mégis van barátnőm. Legjobb barátom huszonévesen kopaszodni kezdett, MINDIG volt csaja. Valamit szarul csinálsz, kérdező.

Egyébként a konditerem nem csak előttem van nyitva, te is lejöhetnél kihozni az előnytelen külsődből a maxot. Bár pampogni könnyebb a gyakorin, ez is tény.

2021. aug. 13. 15:23
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Tegyük hozzá hogy az utazás se volt olyan egyszerű, így nem volt annyi lehetőség mint most az ismerkedésre.
2021. aug. 13. 15:24
 4/17 A kérdező kommentje:
#2, nő vagyok és vékony/sportos, de nem ez a lényeg, kerüljük a személyeskedést légyszi.
2021. aug. 13. 15:24
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Régen a házasság nem a szerelemről és boldogságról szólt. Ennyi.
2021. aug. 13. 15:34
 6/17 anonim ***** válasza:
92%
Mert muszáj volt fiatalon megházasodni.Semmit nem jelentett a tetszés,szeretet. Az anyagiak,a szaporodás,és az utódok felnevelése miatt kellett házasodni. Ha egy olyan faluban lakott egy fiatal ahol volt számára 10 potenciális házastárs jelölt,akkor nem lehetett válogatni. Összeházasodott az elsővel és kész. Az már lényegtelen volt,hogy mennyire rühellik egymást
2021. aug. 13. 15:45
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
2, Igen mert a kondibérlet mellé adják a barátnőt is, hagyjuk már ezeket a hülye tanácsokat, hogy kondi meg fürödjé meg azt lesz barátnőd ...
2021. aug. 13. 15:51
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

#4 Nem személyeskedés, baromira unom a kifogáskereső "ronda vagyok, ez az oka mindennek" kezdetű rinyákat.

Sikerült teljesen ignorálni a hozzászólásom lényegét. Az egyetlen dolog, amire reagáltál, az edzettséggel kapcsolatos rész volt.

Tartom, hogy az ilyen "ronda vagyok" férfiak és nők legfőképp a 0 önbizalom és sokszor a testi és/vagy lelki igénytelenség miatt nem boldogulnak a párkeresés terén.

"Bezzeg a szüleim idejében könnyebb volt" meg azért nevetséges, mert alig van egészséges házasság abból a korszakból.

2021. aug. 13. 15:56
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
#7 Jó, akkor nyomassad tovább a "ronda vagyok" mantrát és véletlenül se tegyél semmit annak érdekében, hogy vonzóbb legyél az ellenkező nem tagjai számára.
2021. aug. 13. 15:57
 10/17 anonim ***** válasza:
14%
9, Persze még izzadjak órákat naponta a kondiban, csak hogy elfogadjon valaki(azt sem magamért hanem a testemért), amikor a pénzes zsírdisznók meg dugják a jobbnál jobb csajokat, mert sok lóvéjuk van :D
2021. aug. 13. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!