Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régen hogyhogy a ronda emberek is könnyebben elkeltek?
Ahogy a felmenőimtől hallottam, régen sokkal könnyebb volt párt találni az előnytelen külsejűeknek is, szinte mindenki rálelt a neki valóra, ráadásul viszonylag korai életkorban.
Én viszont több embert is ismerek, akik 25 körül/felett is szüzek és hiába próbálnak ismerkedni, a külsejük miatt sosem kellettek senkinek (férfiak és nők egyaránt, sőt, jómagam is ilyen vagyok).
Mi lehet ennek az oka? Fogyasztói társadalom "klisé" és a social media miatt megnöveledett igények? Az, hogy manapság a külső az elsődleges szempont? Szerintetek?
Ez a kérdés is az érzelmi fogyatékos "mindig más a hibás a kudarcaimért, MINDIG" vonalon mozog.
Megfeszülnétek, ha felelősséget vállalnátok az életetekért.
5-ös!
Ma arról szól?
Akkor nagyon el vagy tévedve!
Anyám mesélte, hogy akkor még nem voltak olyan felszínesek az emberek.
Még nem is diétáztak. Voltak köztük kövérek, vékonyak. Anyukám pont vékony volt, de nem a poroktól meg a konditól, ő egyszerűen ilyen szerencsés alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!