Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt rajtam kívül még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt rajtam kívül még olyan, aki már nagyon régen csókolózott valakivel? Ha igen, mennyi ideje volt az utolsó csókotok, hány évesek vagytok, és mennyire hiányzik?

Figyelt kérdés
Tudom, egy kicsit fura kérdés. Nekem az utolsó csókom kb fél éve volt, 20 éves lány vagyok, és mostanában kezdett el egy kicsit hiányozni. Ezért is tettem fel a kérdést, kíváncsi vagyok mások ezt hogy élik meg.

2022. febr. 8. 22:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 22 éve. Az elsőre emlékszem, az utolsóra nem.

43f

2022. febr. 9. 06:08
 22/35 anonim ***** válasza:
64%
Igazi csók úgy 3 éve. Vagy két hónapja smároltam egy haverommal, de az csak móka volt, meg ő amúgy is meleg, szóval semmi nem volt benne.
2022. febr. 9. 08:33
 23/35 anonim ***** válasza:
57%

2019.02.07. :)

Hogy honnan tudom? Onnan, hogy szándékosan elarchiváltam a messengeres beszélgetésemet a randipartnerrel. Azért szándékosan, hogy motiváljon arra a tényre, mekkorát hibáztam anno és ezt véletlenül se kövessem el a jövőben. :( :)

Tudjátok ez olyan technika, mint amikor el van hízva az ember és nézegeti magát a tükörben, hogy legyen motivációja lefogyni. :)

Rövid sztori: Tinderes meccccsss, baromi jó beszélgetések, nagyon elfoglalt hölgy, de már ő is alig várja a talit. Laza pár órás fizikai tali aminek a vége csókcsatával zárul. :)

Aztán óvatosan rákérdeztem már otthonról, hogy jól érezte magát, lenne kedve folytatni, mondta persze, nagyon jól érezte magát, meg nagyon igyekszik majd, meg restelli*, de most legalább egy hétig még nem, de lehet több. Én (türelmetlen phasz) meg elköszöntem tőle megindokolva, hogy miért.

*Azóta is van egy csipetnyi lelkifurkám, de megérdemlem...

Aztán le is szedtem magamat és azóta nem is vagyok fent. Sokat dolgoztam azóta magamon és szeretném majd nyáron visszatenni magamat.

2022. febr. 9. 09:34
 24/35 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon fura, hogy ennyi 20 éves lány van a gyakorin, akik mindig ilyen érdekes kérdést írnak ki.

Egyébként nyáron, kb. fél éve.

2022. febr. 9. 09:52
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, kiment a fejemből, hogy 2021. július 19.-én volt egy csókolózós flörtöm - EGYSZERI ALKALOM volt!

6-os és 10-es válaszoló voltam.

2022. febr. 9. 09:56
 26/35 anonim ***** válasza:
53%

25

Hál' istennek. :)

2022. febr. 9. 10:02
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 4 éve. Mível nem kellek senkinek :( 32f
2022. febr. 9. 10:13
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

#27:

Ugyan már. Fel a fejjel. ;)

2022. febr. 9. 10:15
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
28 fel a fejjel? Úgy érzem hogy kifutottam az idöből.
2022. febr. 9. 12:25
 30/35 A kérdező kommentje:

Szerintem ne aggódj miatta, biztos vagyok benne, hogy hamarosan jön valaki. Mindig a legváratlanabb pillanatokban szokott ilyen történni 😊

2022. febr. 9. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!