Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintettek a mai nők többsége anyagias?
50#
Ha letagadjuk az a baj, ha azt mondjuk fontos az is baj. Itt mindenképpen rosszul jövünk ki.
Tehát ennyi az érvelésed. "Úgyis ilyen vagy, bibibííí."
Ez a férfilogika?
53#
Miért is nem korrekt?
Ha pl szülök gyereket egy férfinek, kinek fog a teste megváltozni? Ki fogja a nagyobb terhet cipelni? Ki fogja azt a gyereket nevelni, ha a férfi úgy dönt ő mással akar lenni.
Ki végzi otthon a több házimunkát? Ki marad otthon ha a gyerek beteg?Emellett a nők dolgoznak is.
Ha kell eltartjuk magunkat, ha kell eltartjuk a gyerekeinket is. Megtudok egy stabil életet teremteni férfi nélkül is. Volt hogy többet kerestem a páromnál, soha nem hánytorgattam fel neki, de tett azért hogy visszavegye a családfenntartó szerepet. És nekem ez bőven elég volt.
Kérdező. Amúgy azon nem gondolkodtál el, hogy ez kétoldalú? Mért nem kérdezed meg a férfitársaidat, hogy miért kell a nőkkel kedvesen, odafigyelően, támogatóan viselkedniük?
Én megmutattam a páromnak a kérdést, nevetett egy jót és annyi volt a válasza, hogy ez tuti kamu. És hogyha nem haragszom meg, ő inkább marad olyan amilyen, és hordja a nadrágját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!