Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintettek a mai nők többsége anyagias?
Annyit vàrok el amit én is nyùjtani tudok.
32n
13# valahogy nekem ez se tünik fel. Valamilyen szinten akkor mamahoteles vagyok, mert anyám egyik lakásában élek( csak a rezsit kell fizetnem). Volt egy pár párom de egyiknek sem okozott gondot. Sőt a kezdetek kezdetén éltem én még nagyszülőknél is az akkori párommal.
Sokszor használtam tömegközlekedést, mert a kocsim olyan szar volt, hogy jó hogy nem hagytam el menet közben. Ha meg mégis kocsival mentem akkor se kaptam rá megjegyzést. A munkahelyeimet kb fél évente váltogattam, volt hogy a villanyt is kilőtték. A mostani párommal mikor ismerkedtem akkor is egy csóró voltam. Sőt direkt a szakadt kocsimmal mentem. Belémszeretett, kitartott mellettem és támogatott. Ma már nem panaszkodhatom, és meghálálom neki, hogy a szarban is velem volt.
"Aha mind ezt mondja, csak aztán valahogy mindig az a vége hogy több kell."
Anyád is ezt mondta? A környezetemben mégis azt látom, hogy a nők dolgoznak többet ráadásul kevés fizetésért, aztán hazaérnek gyerek, házimunka, férj kiszolgálása, aki döglik a tévé előtt. A magyar férfiak jó része megragadt azon a szinten, hogy a saját negatív tulajdonságait vetíti a nőkre. Például, hogy királyfinak hiszik magukat akit ki kell szolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!