Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak szerintettek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szerintettek a mai nők többsége anyagias?

Figyelt kérdés
Anyagias = nagyobb bevételt várnak a férfitől mint amit ők megtermelnek.

2022. febr. 7. 18:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/112 A kérdező kommentje:
10. Ez nem igaz. Azért mégis csak pofátlanság mikor se auto se jogsi, de ha te férfikén bkwznál hozzá akkor ne is gyere.
2022. febr. 7. 19:33
 12/112 anonim ***** válasza:
43%
Én szarul müködhetek, de én akkor is jobban érzem magam, ha én keresek többet és nem a párom. Valahogy nekem ez jobban bejön mintha egy nő tartana el, hozna több pénzt a konyhára. De valszeg én gondolkozom máskép.
2022. febr. 7. 19:35
 13/112 A kérdező kommentje:
12. Jó az ahogy gondolkodsz. Avval van probléma mikor ö is otthon lakik 30 évesen, de te mamahoteles vagy és ez elég hogy ne akarjon tovább ismerkedni. Mert te ugye lúzer vagy ettől ő, meg nem.
2022. febr. 7. 19:38
 14/112 anonim ***** válasza:
49%

Annyit vàrok el amit én is nyùjtani tudok.

32n

2022. febr. 7. 19:54
 15/112 A kérdező kommentje:
14. Aha mind ezt mondja, csak aztán valahogy mindig az a vége hogy több kell.
2022. febr. 7. 19:56
 16/112 anonim ***** válasza:
100%

13# valahogy nekem ez se tünik fel. Valamilyen szinten akkor mamahoteles vagyok, mert anyám egyik lakásában élek( csak a rezsit kell fizetnem). Volt egy pár párom de egyiknek sem okozott gondot. Sőt a kezdetek kezdetén éltem én még nagyszülőknél is az akkori párommal.

Sokszor használtam tömegközlekedést, mert a kocsim olyan szar volt, hogy jó hogy nem hagytam el menet közben. Ha meg mégis kocsival mentem akkor se kaptam rá megjegyzést. A munkahelyeimet kb fél évente váltogattam, volt hogy a villanyt is kilőtték. A mostani párommal mikor ismerkedtem akkor is egy csóró voltam. Sőt direkt a szakadt kocsimmal mentem. Belémszeretett, kitartott mellettem és támogatott. Ma már nem panaszkodhatom, és meghálálom neki, hogy a szarban is velem volt.

2022. febr. 7. 20:00
 17/112 anonim ***** válasza:
69%
Nap mint nap van itt olyan kérdés, vagyis inkább állítások, mely szerint a nők 30 fölött elértéktelenednek. Mert a nő értéke a fiatalsága és a szépsége. És ugye a nők 23 évesen a legértékesebbek, míg a férfi 35-40 felé közeledve, mert akkor már van egyisztenciája. És a pasik bőszen bólogatnak erre, majd más kérdésnél fel vannak háborodva, hogy a nők miért gondolják úgy, hogy az ő szépségük és fiatalságuk értékes egy 35 éves, jó egzisztenciával rendelkező pasi számára.
2022. febr. 7. 20:01
 18/112 anonim ***** válasza:
65%

"Aha mind ezt mondja, csak aztán valahogy mindig az a vége hogy több kell."

Anyád is ezt mondta? A környezetemben mégis azt látom, hogy a nők dolgoznak többet ráadásul kevés fizetésért, aztán hazaérnek gyerek, házimunka, férj kiszolgálása, aki döglik a tévé előtt. A magyar férfiak jó része megragadt azon a szinten, hogy a saját negatív tulajdonságait vetíti a nőkre. Például, hogy királyfinak hiszik magukat akit ki kell szolgálni.

2022. febr. 7. 20:02
 19/112 anonim ***** válasza:
58%
17. Igen és utána meg a nőkre vetítik, hogy nem tudnak logikusan gondolkodni. Miközben...
2022. febr. 7. 20:03
 20/112 anonim ***** válasza:
73%
A mai nők többsége egy autista gyökér:D
2022. febr. 7. 20:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!