Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintettek a mai nők többsége anyagias?
60#
Jó proba volt, de te nem nő vagy😉
Én is vallalom, hogy nekem fontos! De ugy mondod ezt, mintha, ez olyan ördögtől való lenne! Teljesen normális igény!
Ráadasul, úgy mondod, mintha ez eleg lenne, hogy szetnyissa a nő a labát! Nem! Ez csak rajtengedély!
Nem várom, hogy eltartsanak, de en sem fogok eltartani senkit!!!! Szeretem az egészseges eteleket, imadok izgalmas programokat szervezni, koncertre, szinhazba járni, szeretek wellneselni, külföldön nyaralni, szeretek úgy elni, hogy nem kell aggodnom a szamlák, tankolás, elelmiszer, ruhak, kepzesek miatt! Ehhez pénz kell! Vagy szerinted ezek ingyen vannak?
Én a sajat reszemet örömmel kifizetem, ha az aktualis párom keri! És ha ő nem teheti meg, eleve nem fog működni a kapcsolat sem, mert ket megoldas marad.
1, Otthon maradok! (Nem szivesen adok le a megszokott eletszinvonalamból)
2, Fizetem az ő részet is! Hát egy francot!
59. “ Mért nem kérdezed meg a férfitársaidat, hogy miért kell a nőkkel kedvesen, odafigyelően, támogatóan viselkedniük?”
Talán mert ha kérdezem akkor azt mondják hogy nem így kell? Bukó domináns parasztnak kell lenni, drága auto kell meg minél több pénzt kell villogtatni. És esik is le a bugyi.
66.
Draga autó? Mikor ezt a pofamba kapom egy csavotol , h nekunk draga auto kell, mindig mondom, hogy, ez nem igaz (es tényleg ugy gondolom, h nem igaz), es megkerdezem, h milyen autoja van, aztan közli, hogy ja, hát semmilyen!
😂😂😂 es igy bzdmeg! Nem kell draga auto! Valamilyen autód legyen! De sokotok meg erre sem képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!