Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak szerintettek a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak szerintettek a mai nők többsége anyagias?

Figyelt kérdés
Anyagias = nagyobb bevételt várnak a férfitől mint amit ők megtermelnek.

2022. febr. 7. 18:51
 61/112 A kérdező kommentje:
58. Attól hogy te azt állítod nem vagy ilyen. Semmi nem változik, a nők többsége anyagias marad. Aztán sir az atmje mellet hogy milyen gonosz de a pénze miatt soha nem fogja elhagyni.
2022. febr. 8. 10:59
 62/112 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy azt állítod, anyagias nőket ismersz, nem lesz ez az igazság. Nyilván bántottak, és most itt tombolsz.
2022. febr. 8. 11:01
 63/112 anonim ***** válasza:
100%

60#

Jó proba volt, de te nem nő vagy😉

2022. febr. 8. 11:05
 64/112 anonim ***** válasza:
29%

Én is vallalom, hogy nekem fontos! De ugy mondod ezt, mintha, ez olyan ördögtől való lenne! Teljesen normális igény!

Ráadasul, úgy mondod, mintha ez eleg lenne, hogy szetnyissa a nő a labát! Nem! Ez csak rajtengedély!

Nem várom, hogy eltartsanak, de en sem fogok eltartani senkit!!!! Szeretem az egészseges eteleket, imadok izgalmas programokat szervezni, koncertre, szinhazba járni, szeretek wellneselni, külföldön nyaralni, szeretek úgy elni, hogy nem kell aggodnom a szamlák, tankolás, elelmiszer, ruhak, kepzesek miatt! Ehhez pénz kell! Vagy szerinted ezek ingyen vannak?

Én a sajat reszemet örömmel kifizetem, ha az aktualis párom keri! És ha ő nem teheti meg, eleve nem fog működni a kapcsolat sem, mert ket megoldas marad.

1, Otthon maradok! (Nem szivesen adok le a megszokott eletszinvonalamból)

2, Fizetem az ő részet is! Hát egy francot!

65/112 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mi? Szerinted miért vagyok Amyjo?
 66/112 A kérdező kommentje:

59. “ Mért nem kérdezed meg a férfitársaidat, hogy miért kell a nőkkel kedvesen, odafigyelően, támogatóan viselkedniük?”

Talán mert ha kérdezem akkor azt mondják hogy nem így kell? Bukó domináns parasztnak kell lenni, drága auto kell meg minél több pénzt kell villogtatni. És esik is le a bugyi.

2022. febr. 8. 11:06
 67/112 anonim ***** válasza:
100%
Te valami nagyon alja nőket ismerhetsz.
2022. febr. 8. 11:07
 68/112 anonim ***** válasza:
0%

66.

Draga autó? Mikor ezt a pofamba kapom egy csavotol , h nekunk draga auto kell, mindig mondom, hogy, ez nem igaz (es tényleg ugy gondolom, h nem igaz), es megkerdezem, h milyen autoja van, aztan közli, hogy ja, hát semmilyen!

😂😂😂 es igy bzdmeg! Nem kell draga auto! Valamilyen autód legyen! De sokotok meg erre sem képes

2022. febr. 8. 11:08
 69/112 A kérdező kommentje:
64. Azokat a nőket kérdezd akik itt ezt letagadják.
2022. febr. 8. 11:09
 70/112 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kell pénz, mert nem lesz gyerekem, és nem akarom kompenzálni se szexszel, se házimunkával, hogy eltartanak. Csak tartsa el magát a másik is.
2022. febr. 8. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!