Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintettek a mai nők többsége anyagias?
32
Mi a p*csának kérdezed akkor?
Egyebkent nem tudom, h ezen mi ennyire hihetetlen! Attol, h te ezeket képtelen vagy eloteremteni, másnak még sikerul!
35
Tehat kizartnak tartod, hogy egy nő, a sajat maga erejéből, (állva, és nem hanyatt fekve) erjen el bármilyen egzisztenciát!?
👏👏👏
Aztán csodalkoztok, hogy a nők inkabb kulfoldre mennek férjet fogni
Egyrészt, lakás!
Másreszt, még van rajta 2 év hitel!
Harmadreszt, 8 évet, ebből 2 kulfold volt, valamint nem minimálbérért dolgozom itthon sem!
A nők túlnyomó többsége csak olyan férfival hajlandó lenni ami az ő szintjén van vagy felette minden téren.
Én pl randiztam egyszer egy gyógyszerész Phd-s nővel nekem meg csak Bsc mérnöki diplomám van... Hát ne tudd meg mennyire lekezelően bánt velem.
Illetve szinte mind hiányolta a saját házat. De ugyebár arra meg egyre többet kell spórolni hála CSOK-nak meg babavárónak amik megduplázták az árakat.
Szóval én addig gyűjtök saját házra majd utána nekikezdek randizni. Ilyen téren tényleg borzalmasak a nők tisztelet a kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!