Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintettek a mai nők többsége anyagias?
"Neked alap a feletted lévö meg magyarázza hogy nem is számit.
🤔
Hogy is van ez?"
Mert az... két különböző válaszoló. Komolyan nem érted?
Kérdező nyugi van.. tessék megkapod a választ csak nyugodjon meg a lelki világod. A pénz igenis számít. Abból veszünk ételt, fizetjük a számlákat, élünk, szórakozunk. De ezeket közösen élvezzük. Igen jobb egy kocsiban utazni, mint zötykölödni a tömegközlekedésen( van kocsim is, de használom a tömegközlekedést is)
Jó elmenni néha kikapcsolódni, utazni, vagy csak vásárolgatni. Sokkal jobb ha a gyerekeinknek nem folyton azt kell mondani, hogy most nem lehet, anyának apának erre nincs pénze. Jobb úgy felkelni reggelemte hogy nem kell azon agyalni a számlák kifizetése után marad e még valami amit az asztalra tehetünk. Igenis fontos a pénz. És mégis van mikor njncs. Ilyenkor a nő nem dobja automatikusan a pasit. A nő is ugyanúgy dolgozik. Személy szerint engem nem zavar ha az én autóm lakásom drágább mint a páromé. Mindaddig amíg nem azon nyafog utána hogy én túl erős vagyok, én bezzeg megoldom, nem is érzi azt hogy szükségem lenne rá, mert egyedül is megoldom. Igen megoldom ha kell. Viszont jól esik ha nem nekem kell az erősebbnek lenni, hanem ezt a terhet a férfi viseli. Nagyon sok olyan férfi van ma is aki ezeket az értékrendeket képviseli. És igen egy nő szívesebben fog egy olyan férfivel élni, akire támaszkodhat, aki nem fog anyagiaskodni, és nem fogja szánolgatni a garast ha én éppen egy szülés miatt kiesek a munkából, vay mert a gyerek beteg és otthon kell vele maradnom.
49. A kérdésben az szerepel hogy a többség.
És de az anyagi elvárások letagadása igenis jóemberkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!