Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak szerintettek a mai nők többsége anyagias?
Igen de meg magyarázzák, hogy nekik olyan férfira van szükségük aki komoly céltudatos és biztonságot tud nyújtani bla bla bla bla. Aztán jön a "jajj de szerelmes vagyok beléd, jajj de jó veled a szex" aztán mire észbe kapsz már ott lakik nálad, hirtelen a munkája már nem lesz jó, át rakatja magát 4órásba dolgozni, mert őt annyira kikesziti az a sok munka. És ott vagy hogy van egy lusta, elkényeztetett nőd, aki mellesleg manipulál, pasikkal chatelget, és elvárja hogy fizesd a fodrászt, a műkörmöst, a ruhát, a kaját. Aztán egyszer csak lesz elég tököd, kivagod mint macskát ... Persze utána te leszel a legnagyobb féreg a földön, mindenkinek azt mondja hogy mellesleg impotens vagy, és állandóan bántottad szegényt. Egy darabig még foglalkozol vele, és hiányzik a hülye feje de aztán rájössz, hogy erre is csak az idődet pazaroltad és amikor meglátod az új pasijaval jót nevetsz az egészen és azt mondod magadban:
Tesó, menekülj!
Nem szeretek álltalánosítani.
Nekem nincsenek rossz tapasztalataim,pedig sok kapcsolaton vagyok túl.
Átlagos autóm és lakásom van ha ez számít,bizonyos értelemben a nőket is megértem,persze nem a nagyon elrugaszkodottakat.
Amondó vagyok ha egy nőnek és a férfinak azonos jövedelme van,akkor nagyon nem lehet baj,bár sose az anyagiaknak kéne számítani egy kapcsolatban.
F/36
Inkább jövedelem függő. Ha a csaj keres 600 nettot, a pasi 400-500-at akkor siman benne lenne, de a legtobb inkabb pasi keressen tobbet mint a no.
Ez az igazsag sajnos. 21. Szazadban vagyunk, de persze azert van aki el fogad, nem is keves van belole. Csak nem a bombanoknel kell keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!