Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki megszánna és befogadna egy incelt, vagy segítene inceleknek visszaszokni a normál emberek közé?
"befogadna egy incelt"
Rendben, a barátommal befogadunk egy incelt.
A hálószobánkon kívül két szoba van: a festő/zeneszerző szoba, ahol nem aludhat, mert túl sok értékes dolog van és a barátomnak a leghirtelenebb pillanatokban jön rá az alkotni vágyás és a nappali, ami viszont azért nem jó, mert a kutyák ott alszanak és nem szeretik az idegeneket. Így a konyhapadlót tudnám neki felajánlani, mint alvóhely (kapna hálózsákot, amennyiben nem büdös vagy igénytelen az illető). Az még eldőlne, hogy kéne-e lakbért fizetnie.
"visszaszokni a normál emberek közé"
A főnököm biztos értékelné, ha egy kolonc követne mindenhova, akárcsak a barátnőim. Vagy beíratom valami kutyaiskolába, csak embereknek? :D Vagy ugyanúgy kell tanítgatnom mindenre, mint a féléves ikreimet? Tartsak neki PowerPoint előadásokat az emberi viselkedés alapjairól? Vagy csak küldjem el egy pszichológushoz? Mi itt a koncepció, kérem? :D
"A jó hozzáállás az volna ha azt mondanád magadnak hogy te nem adod oda magad senkinek, téged nem kaphat meg senki!"
10#-en jót röhögtem
Pont ilyen vagyok a való életben, "engem ugyan nem kaphat meg senki", miközben haverkodok csajokkal, de még a gyanúját is elutasítom snnak hogy nekem bárkire is szükségem van.
Természetesen soha egyik sem akart tőlem "csakazértis" semmit sem.
Olyan hülyeségeket összehordanak emberek hogy az fáj
Az én kapcsolatomban például én kezdeményeztem az első beszélgetést és randit is, #36-os. Az egy dolog, hogy nálad nem kezdeményeznek a nők (magánprobléma), de létező jelenség. ;)
27/N
És mit csinálsz? Takarítasz? A karbantartási munkákat? Bébiszittelés? Bevásárolsz, elviszed az autóinkat a mosóba meg ilyesmik?
Mondjuk én sem tudnám hova tennélek, van egy nappalim, a párommal hálószobánk, a gyerek szobája és egy vendégszoba. Cselédszobám nincs.
"Akkor se kellene magyar ha fegyvert fognának a fejemhez"
Ejjjj, van Wi-Fi a gilgit-baltisztani kecskeolban? Cappuccino gyerek van mar? :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!