Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, aki megszánna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki megszánna és befogadna egy incelt, vagy segítene inceleknek visszaszokni a normál emberek közé?

Figyelt kérdés

2022. febr. 5. 16:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
95%

"befogadna egy incelt"

Rendben, a barátommal befogadunk egy incelt.

A hálószobánkon kívül két szoba van: a festő/zeneszerző szoba, ahol nem aludhat, mert túl sok értékes dolog van és a barátomnak a leghirtelenebb pillanatokban jön rá az alkotni vágyás és a nappali, ami viszont azért nem jó, mert a kutyák ott alszanak és nem szeretik az idegeneket. Így a konyhapadlót tudnám neki felajánlani, mint alvóhely (kapna hálózsákot, amennyiben nem büdös vagy igénytelen az illető). Az még eldőlne, hogy kéne-e lakbért fizetnie.

"visszaszokni a normál emberek közé"

A főnököm biztos értékelné, ha egy kolonc követne mindenhova, akárcsak a barátnőim. Vagy beíratom valami kutyaiskolába, csak embereknek? :D Vagy ugyanúgy kell tanítgatnom mindenre, mint a féléves ikreimet? Tartsak neki PowerPoint előadásokat az emberi viselkedés alapjairól? Vagy csak küldjem el egy pszichológushoz? Mi itt a koncepció, kérem? :D

2022. febr. 6. 11:28
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

"A jó hozzáállás az volna ha azt mondanád magadnak hogy te nem adod oda magad senkinek, téged nem kaphat meg senki!"

10#-en jót röhögtem

Pont ilyen vagyok a való életben, "engem ugyan nem kaphat meg senki", miközben haverkodok csajokkal, de még a gyanúját is elutasítom snnak hogy nekem bárkire is szükségem van.

Természetesen soha egyik sem akart tőlem "csakazértis" semmit sem.

Olyan hülyeségeket összehordanak emberek hogy az fáj

2022. febr. 6. 11:35
 33/42 anonim ***** válasza:
18%
33. Hát a nőknek ugye beválik a “várom a szőke herceget” stratégia. Csak azt felejtik el hogy ami nekik jön munka nélkül azt a férfi teszi alájuk.
2022. febr. 6. 12:01
 34/42 anonim ***** válasza:
79%
Mert mi jön munka nélkül?
2022. febr. 6. 14:09
 35/42 anonim ***** válasza:
11%
35. Miért láttál már valaha olyat hogy egy nő kezdeményezett? Na látód.
2022. febr. 6. 14:35
 36/42 anonim ***** válasza:
85%

Az én kapcsolatomban például én kezdeményeztem az első beszélgetést és randit is, #36-os. Az egy dolog, hogy nálad nem kezdeményeznek a nők (magánprobléma), de létező jelenség. ;)

27/N

2022. febr. 6. 14:38
 37/42 anonim ***** válasza:
87%

És mit csinálsz? Takarítasz? A karbantartási munkákat? Bébiszittelés? Bevásárolsz, elviszed az autóinkat a mosóba meg ilyesmik?

Mondjuk én sem tudnám hova tennélek, van egy nappalim, a párommal hálószobánk, a gyerek szobája és egy vendégszoba. Cselédszobám nincs.

2022. febr. 6. 14:50
 38/42 anonim ***** válasza:
11%
nem, 28, azért mert magyarok, most meg külföldim van <3 Akkor se kellene magyar ha fegyvert fognának a fejemhez. Soha többet.
2022. febr. 6. 16:28
 39/42 anonim ***** válasza:
14%

"Akkor se kellene magyar ha fegyvert fognának a fejemhez"

Ejjjj, van Wi-Fi a gilgit-baltisztani kecskeolban? Cappuccino gyerek van mar? :)

37F incel

2022. febr. 6. 23:37
 40/42 anonim ***** válasza:
16%
#39 biztos valami arab tartozkodasi engedelyert :D
2022. febr. 7. 06:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!