Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki megszánna és befogadna egy incelt, vagy segítene inceleknek visszaszokni a normál emberek közé?
Figyelt kérdés
2022. febr. 5. 16:27
11/42 anonim válasza:
Miért kéne befogadni? Nincs hol laknod?
12/42 anonim válasza:
És miért kell, hogy nő legyen?
13/42 anonim válasza:
Miért tenném tönkre az életemet egy ilyen húzással?
14/42 anonim válasza:
Nem tolhatod a saját életed felelősségét egy random nőre. Senki sem azért létezik ezen a földön, hogy rehabilitáljon egy szánnivaló incelt.
Ha mégis segítséget akarsz akkor keress egy pszichológust.
15/42 anonim válasza:
Befogadni? Mármint be akarsz költözni?
16/42 anonim válasza:
A saját anyám is hülyén nézne, ha elkezdenék neki mesélni erről az "incel" kifejezésről.....jó nagy baromság az biztos.
17/42 anonim válasza:
Alapvetően azt mondanám, hogy igen, de egész életemben próbáltam embereket a szarból kirángatni, hogy jobb életük legyen, amiben én mentem tönkre ők meg maradtak a langyos fosban(mert természetesen derogált változni és elfogadni a segítséget).
18/42 anonim válasza:
"A jó hozzáállás az volna ha azt mondanád magadnak hogy te nem adod oda magad senkinek, téged nem kaphat meg senki!"
Ez a MGTOW. Azt hiszik, hogy olyan jo pasik, hogy a nok rajuk torik az ajtot....
37F incel
19/42 anonim válasza:
Ööö... Ez a gyakorlatban hogyan is nézne ki?
20/42 anonim válasza:
Persze, minden vágyam olyannal lenni aki engem (is) kurfának tart, mert nem volt elég gyerekkoromban ezt hallgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!