Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan nő, aki megszánna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő, aki megszánna és befogadna egy incelt, vagy segítene inceleknek visszaszokni a normál emberek közé?

Figyelt kérdés

2022. febr. 5. 16:27
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
98%
Ilyet csak férfi csinál persze ő se őnzetzenségböl hanem a pin@ért.
2022. febr. 5. 16:29
 2/42 anonim ***** válasza:
76%
Az incelektől én megvonnám az állampolgárságot is annyira rüellem őket
2022. febr. 5. 16:37
 3/42 anonim ***** válasza:
21%
3. Ja a szemetek akarnának párkapcsolatot.
2022. febr. 5. 16:40
 4/42 anonim ***** válasza:
84%
2-es: bár nem vagyok incel én szívesen mennék társasozni :D
2022. febr. 5. 16:41
 5/42 anonim ***** válasza:
86%
#4 nem érdekel. Picsogjanak akkor a recsis zsepijüknek ne itt.
2022. febr. 5. 16:42
 6/42 anonim ***** válasza:
90%
Tudom, hogy furcsán és szánalmasan hangzik, de néha egy-egy nagyon önsajnáltató és nőket kevésbé degradáló incel kérdése után elgondolkodok, hogy ha nem lenne párom, akkor olyan "szívesen megölelgetném" őket. Sajnálom egy részüket (és itt a hangsúly az egy részükön van, amelyek elkeseredettek és nem megkeseredettek) és szívesen segítenék nekik.
2022. febr. 5. 16:43
 7/42 anonim ***** válasza:
82%

5

Én benne vagyok :D

2022. febr. 5. 16:44
 8/42 anonim ***** válasza:
10%

8-as:

Milyen típusúakat szeretsz?

2022. febr. 5. 16:55
 9/42 Humor Herold ***** válasza:
70%
A jó hozzáállás az volna ha azt mondanád magadnak hogy te nem adod oda magad senkinek, téged nem kaphat meg senki! Ugye mennyivel jobban hangzik ez a duma mint az önsajnálkozós kisfiús picsogás?! :) Persze a lényegen nem sokat változtat, attól még az vagy aki.De egyrészt lelkileg nem lennél a béka s.gge alatt, másrészt akadna olyan nő az utadba aki már csak azért is elkapna téged.Nem miattad,saját maga miatt...mi az hogy nem kaphat meg valakit alapon! Magának bizonyítaná hogy ő bárkit megkaphat. Hidd el hogy vannak ilyen elvetemült nők is. Elkapna aztán leszaggatna, mint ahogy a nokedlit szokás! :)
2022. febr. 5. 16:57
 10/42 anonim ***** válasza:
76%

9

Igazából nyitott vagyok mindenre, kedvelem az egyszerűbbeket is meg a kvíz-szerű, gondolkodást, műveltséget igénylő játékokat is.

A baráti társaságban a kártyajátékokat eléggé szeretjük (a kattantabbakat is), de az improvizálós (rajzolós, elmutogatós, stb) játékok is nagy kedvencünk. Van pár fantasy is, amit szórakoztatónak tartottam, de ahhoz általában kell egy ember, aki megtanít a szabályokra. :D

2022. febr. 5. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!