Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy normál embernek nem okoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy normál embernek nem okoz gondot a pártalálás?

Figyelt kérdés

Nekem borzasztóan nehéz, szeretnék rájönni arra hogy normál esetben milyen másoknak a pártalálás.

Én amit látok: többség tizen évesen talál először szerelmet, majd kisebb nagyobb szünettel de van párja. Majd egyszer csak talál olyat akivel komolyan tudnak tervezni, házasság, gyerekek, aztán hát van esély hogy válás lesz belőle, új kapcsolat.

Többségnek ilyen a parkapcsolati élete?

Nagyon nehezen tudok párt találni, úgy látom az emberek többségének ez nem okoz gondot.

2021. jún. 24. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Az elmúlt öt napban, amíg nyaralni voltam, te hányszor írtad ki ezt a kérdést újra és újra?:D
2021. jún. 24. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem minél normálisabb valaki, annál nehezebben talál párt, annál válogatósabb.

Aki meg nem normális, annál nincsenek nagy igények, csak legyen valaki.

2021. jún. 24. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Én ezt a nem túl szép embereknél is így látom. Mármint azoknál, akiknek van önkritikája. Csomószor egymásra találnak, és nem komplikálják túl a dolgokatm míg a szépek állandóan a jobbnál jobbat hajkurásszák.
2021. jún. 24. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

2-es nagyon jól látja.

Sok a kapcsolatfüggő ember.

Inkább eszek egyedül, mintsem belehajszoljam magam egy kapcsolatba, csak azért, hogy legyen valakim.

2021. jún. 24. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
A pártalálás nem a normalitáson múlik, hanem szociális képességeken.
2021. jún. 25. 09:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ezen a bolygón? Itt a normális embereknek a fele incel, mert nagyon kevés normális ember van, így pont elkerülik egymást.
2021. jún. 30. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!