Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy nehézséget okoz nektek is a pártalálás?
Figyelt kérdés
főleg a 25 körüli korosztály érdekelne
Kezdek egyre magam alá kerülni a szomorúságtól, hogy nincsenek normális, megbízható nők.
2021. jún. 3. 20:33
1/13 anonim válasza:
Igen. Nekem inkább simán csak nincsenek nők.
3/13 anonim válasza:
Igen. A legtöbb pasi gyerekes és céltalan. Pedig a 28-30 éves korosztályt "figyelem". 24N
4/13 anonim válasza:
Komolyan hányszor kérdezed még meg?
5/13 anonim válasza:
Dettó, mint a 3-as.
26 éves vagyok.
A közvetlen közelemben nincsenek potenciális jelöltek. 1-2 korombeli kolléga van, foglaltak. Bár, ahogy viselkednek(mint egy óvodás) és ahogy némelyik a barátnőjéről beszél (akinek van persze), kritikán aluli.
Társkeresőn szinte ugyanez. Ha valaki normális is, egyszerűen nem fog meg. Én próbáltam, de nem megy. Ez a netes ismerkedés nem az én világom. Erőltetett és 10/9x nem fog meg személyesen az illető.
Úgyhogy sakk-matt.
6/13 anonim válasza:
Elég nehéz. 27 éves férfiak több hónapnyi hitegetés után nyögik be, hogy ja amúgy nem akarok elköteleződni.
7/13 anonim válasza:
Nem egyszerű, de inkább azért mert sose ment ez nekem.
25f
8/13 anonim válasza:
#6 Úristen ezt én is mondhattam volna. Egy sráccal 3 hónapig ismerkedtünk és az egyik randi előtt néhány órával nyögte be hogy nem jön mert ő nem akar házasságot és nem biztos hogy komolyat akar és nem szerelmes és egyébként sem volt meg a hűha érzés... 😅 #3 voltam...
9/13 anonim válasza:
Igen, rengeteg energiabefektetés után flegmák a nők, eltűnnek, hitegetnek. Persze utána 3-6-8 hónap múlva is fent vannak társkeresőn, mert nekik semmi nem jó. Vagy aki jó nekik, kinéztre felső pár százalék, nekik ő nem kell tartósan.
10/13 anonim válasza:
Mindenki úgy érzi hogy problémát okoz ha szeretne párkapcsolatot de egy éve már nincs... az okok meg elég sokrétűek tudnak lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!