Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A femcelek képesek lennének elfogadni egy incelt?
Nem öncélú, vagy ismerkedős kérdésként, csak érdekel hogy mennyire képes megtalálni a zsák a foltját.
Nem incelként írom
Mivel egyetlen helyeslő válasz sem érkezett, ezért azt kell mondjam:
20#-nak tökéletesen igaza van
Femcelek nem léteznek abban az értelemben mint az incelek.
Azaz akármilyen nők sírnak itt ezekután, nem érdemes komolyan venni őket. Eddig sem volt érdemes
Az miért nem tartozhat bele, aki nem talál megfelelőt szexre se? (Keresésben pedig nem elég aktív, persze fel lehet pörgetni, de inkább belenyugszik. Nem akar napi 60 perverz tatát leszerelni a társkeresőn pl.)
Nőben is találkoztam már olyannal, akivel ha akarná, se feküdnék le. Bár a legtöbbször meghányom-vetem gondolati szinten.
A nők általában válogatósabbak ebben, a vonzósághoz egyszerűen ki is kell tűnni az átlagból férfiként. (Az alapján, amiket hallok tőlük. "Valami fogjon meg benne" - igazán nem nagy követelmény, csakhát 1000-ből egyre igaz) A pasik viszont hisznek benne, hogy az egy-egy buli végére hoppon maradt lányok sem lesznek rosszak (habár a szórakozóhelyek is hajnalra ugye elpasisodnak). Idővel én is megtanultam, hogy mindenkivel azért nem jó.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!