Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A femcelek képesek lennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A femcelek képesek lennének elfogadni egy incelt?

Figyelt kérdés

Nem öncélú, vagy ismerkedős kérdésként, csak érdekel hogy mennyire képes megtalálni a zsák a foltját.

Nem incelként írom

2022. febr. 4. 23:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%

18:

Vagy késelnek.

2022. febr. 5. 14:02
 22/24 A kérdező kommentje:

Mivel egyetlen helyeslő válasz sem érkezett, ezért azt kell mondjam:

20#-nak tökéletesen igaza van

Femcelek nem léteznek abban az értelemben mint az incelek.

Azaz akármilyen nők sírnak itt ezekután, nem érdemes komolyan venni őket. Eddig sem volt érdemes

2022. febr. 6. 10:56
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Az miért nem tartozhat bele, aki nem talál megfelelőt szexre se? (Keresésben pedig nem elég aktív, persze fel lehet pörgetni, de inkább belenyugszik. Nem akar napi 60 perverz tatát leszerelni a társkeresőn pl.)

Nőben is találkoztam már olyannal, akivel ha akarná, se feküdnék le. Bár a legtöbbször meghányom-vetem gondolati szinten.

A nők általában válogatósabbak ebben, a vonzósághoz egyszerűen ki is kell tűnni az átlagból férfiként. (Az alapján, amiket hallok tőlük. "Valami fogjon meg benne" - igazán nem nagy követelmény, csakhát 1000-ből egyre igaz) A pasik viszont hisznek benne, hogy az egy-egy buli végére hoppon maradt lányok sem lesznek rosszak (habár a szórakozóhelyek is hajnalra ugye elpasisodnak). Idővel én is megtanultam, hogy mindenkivel azért nem jó.

35F

2022. febr. 8. 00:17
 24/24 anonim ***** válasza:
16: érdekes, én nem tapasztaltam ezt a fene nagy zaklatást..
2023. jún. 18. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!