Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kívülről az rosszul néz ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívülről az rosszul néz ki a huszonéves nők szemében, hogyha 28 évesen még első sorban tanulok és nincs főállásom fix fizuval? Vagy vannak csajok, akik elfogadnának így?

Figyelt kérdés

A 20-27 éves korosztály válasza érdekel első sorban. 24 évesen mentem egyetemre, előtte dolgoztam és éltem külföldön is és kicsit országot/világot láttam, voltak érdekes munkáim. Bár az is benne volt, hogy kallódtam valamennyire és motiválatlan voltam, nem tudtam mit kezdjek magammal. Nem olyan családból jövök, ahol egyértelmű volt, hogy gimi után egyetemre menjek. De kb. 23-24 éves koromra rájöttem mivel akarok foglalkozni és azóta eléggé benőtt a fejem lágya és motivált vagyok. Jövőre végzek a sulival. Jelenleg gyakornokként dolgozom a szakmámban a suli mellett, ez mellett a nyarakat is végig szoktam dolgozni. Néha van bennem egy rossz érzés, hogy 4-5 évvel le vagyok maradva bizonyos értelemben sokakhoz képest, főleg karrierben. Külsőre egyébként kb. 22-23 évesnek szoktak hinni mindig, szóval nem lógok ki pl. suliban az órákon, de azért én mégis tudom mi a helyzet.

Kérlek írd meg hány éves vagy, te mit csinálsz az életben és csak így ennyi alapján ki lenne-e zárva a velem ismerkedés, vagy nem.

2022. jan. 25. 18:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
30%

Tanulás mellett is lehet dolgozni.

Nem szeretnének eltartani.

2022. jan. 25. 18:52
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Én 28 évesen végeztem, mint mérnök. 4 évvel később is jóval csóróbb vagyok, mint akik már akkor egy jó szakmunkával dolgoztak (villanyszerelők, műszerészek, technológusi, mérnökasszisztensek, stb.), szóval ha nincs lóvé, akkor cumi, nekem az a tapasztalatom. Azért itt már nem 18-20 éves nők a cél, hanem idősebbek, nekik pedig elvárás az existence.
2022. jan. 25. 18:53
 3/17 anonim ***** válasza:
20%
Jól érzed el vagy maradva.
2022. jan. 25. 18:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavarna, mert szerintem fontos a jövőre gondolni és ez megalapozza azt. Bár én valamivel a megadott kor alatt vagyok amit írtál.
2022. jan. 25. 19:05
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a 22-23 évesnek szoktak hinni dolgot felejtsd el!
2022. jan. 25. 19:07
 6/17 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, ha valóban az van, amit írtál. Annak, hogy le vagy maradva pár évvel, semmi jelentősége. Mihez képest vagy lemaradva? Majd nézzük meg 10 év múlva.

23 L.

Én már befejeztem a sulit, dolgozom, az msc-ét estin csinálom.

2022. jan. 25. 19:11
 7/17 anonim ***** válasza:
60%

Az elején nem esnél ki emiatt, de felnőtt párkapcsolatban számomra alap, hogy 1 év után valamikor összeköltözünk, amihez önálló kereset kell. Ha ez nem lehetséges belátható időn belül, az kizáró ok lenne.

26 éves vagyok, 3 éve dolgozom.

2022. jan. 25. 19:23
 8/17 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, egyébként még annyi, hogy komolytalan kapcsolatra simán jó vagy, alkalmizni-prostizni én is szinte bármikor tudok. Jó is az :)
2022. jan. 25. 19:28
 9/17 anonim ***** válasza:
48%

Engem zavarna. Nem nézlek le amiért még suliba jársz, de ezt lehet tenni levelezőn és dolgozni is mellette. Egyszerűen csak mások vagyunk, nekem ez az életstílus távoli.

Én gimi után dolgoztam, levelezőn tanultam tovább, adni kellett haza pénzt, nem tartottak el. Nekem az ilyen otthon a szülőkkel élő nappalis diák az más világ..még gyerek, önállótlan. Tényleg nem nézem le az ilyet, jó annak aki ezt megteheti, olyan helyzetben vannak a szülei hogy támogassák..

Nekem viszont egy önálló felnőtt kellene, aki már nem az anyjáékkal él, eltartja magát.

Én is külön lakok tőlük, dolgozok. Nem hiányzik hogy eltartsak valakit, vagy hogy betelepedjen a házamba.

27n

2022. jan. 25. 19:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, egyetemen nem tűnsz ki szerintem. De ha ezt elmondod, szerintem fontos azt is tisztázni, hogy mondjuk már mesterre jársz-e, vagy a jogot végzed 10 éve.
2022. jan. 25. 19:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!