Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívülről az rosszul néz ki a huszonéves nők szemében, hogyha 28 évesen még első sorban tanulok és nincs főállásom fix fizuval? Vagy vannak csajok, akik elfogadnának így?
A 20-27 éves korosztály válasza érdekel első sorban. 24 évesen mentem egyetemre, előtte dolgoztam és éltem külföldön is és kicsit országot/világot láttam, voltak érdekes munkáim. Bár az is benne volt, hogy kallódtam valamennyire és motiválatlan voltam, nem tudtam mit kezdjek magammal. Nem olyan családból jövök, ahol egyértelmű volt, hogy gimi után egyetemre menjek. De kb. 23-24 éves koromra rájöttem mivel akarok foglalkozni és azóta eléggé benőtt a fejem lágya és motivált vagyok. Jövőre végzek a sulival. Jelenleg gyakornokként dolgozom a szakmámban a suli mellett, ez mellett a nyarakat is végig szoktam dolgozni. Néha van bennem egy rossz érzés, hogy 4-5 évvel le vagyok maradva bizonyos értelemben sokakhoz képest, főleg karrierben. Külsőre egyébként kb. 22-23 évesnek szoktak hinni mindig, szóval nem lógok ki pl. suliban az órákon, de azért én mégis tudom mi a helyzet.
Kérlek írd meg hány éves vagy, te mit csinálsz az életben és csak így ennyi alapján ki lenne-e zárva a velem ismerkedés, vagy nem.
Engem nem zavarna :)
(3 éve dolgozok, 21 vagyok)
Miből élsz? Nekem rosszul néz ki, mert a sulik zömét azért lehet levelezőn is csinálni, munka mellett. Furán néznék, ha valaki ennyi idősen még mindig sulizik. Nem azért, mert tanulni szeretne, azt becsülendő dolognak tartom.
30 éves vagyok egyébként (bocs, tudom, nem férek bele a kritérium korosztályba, de már 24 évesen furán néztem volna hasonló esetben). Mérnökként dolgozom, megállok a saját lábamon elég stabilan.
Külföldön nem csak trógerolni voltam kint, hanem pénzt is spóroltam, illetve nyaranta most is külföldre járok ki dolgozni. Van félretéve 7 millió forintom jelenleg is. Ez mellett már 19 éves korom óta nem otthon lakom. Jelenleg albérletben lakom lakótárssal. Évközben a suli melletti gyakornoki munkával havi 120-140 ezret keresek (heti 3 nap munka), nyáron 2 hónap alatt megkerestem több, mint 2 milliót Angliában, amit szinte teljesen haza is tudtam hozni. (A szállást biztosították.)
Majd a többire is reagálok később, csak most sietségben vagyok.
Én 3 éve dolgozom. Nekem ez nem lenne hátrány, bár, amit mások is írtak, fura lenne, hogy nappalin tanulsz. Mondjuk te dolgod, el nem ítéllek.
Az viszont hatalmas plusz pont, hogy megtaláltad azt az irányt, amerre indulni akarsz, és teszel is érte. Ez nagyon jó, becsülendő. Ha van célod és dolgozol érte, az érték.
Nekem már van ingatlanom, így pl nálam nem elvárás, hogy a férfinak legyen. Ellenben az igen, hogy X idő után együtt éljünk. A többi meg mindig alakul.
(22L)
Na köszönöm a válaszokat! Elnézést, hogy csak most írok.
1. Valamit nagyon félreolvastál. 19 éves korom óta magamat tartom el. Most is dolgozom a suli mellett és a nyarakat pedig végig szoktam dolgozni teljesen, amikor nincs suli.
2. A lóvéval úgy nincs gond, hogy van félretett pénzem még külföldről és tőzsdéztem is kicsit, abból is. Bár nem keresek havi fél-1 milliót, az tény. De nem is hónapról hónapra élek és nem kell kicentiznem a költéseimet és a havi számlák miatt aggódni. Mindenesetre értem mire akartál kilyukadni. Piacképes szakmát tanulok, ha ez számít.
4. Köszi!
5. Küldtem képet csak neked magamról. Képzeld pont pár hónapja egy 21 éves lány magával egykorúnak gondolt. (Akit nem az egyetemről ismertem meg, tehát nem tudhatta egyetemista vagyok.) De a munkahelyemen is mindenki max. ilyen 22-23-nak nézett, amíg nem mondtam hány éves vagyok. Mit nem lehet elhinni azon, hogy valakinek kölyökképe, babaarca van + még az életmódjával sem cseszi szét a kinézetét?
6. Köszi!
7. Szívesen összeköltöznék a párommal egy idő után én is. Van félretett pénzem és van önálló keresetem is.
8. Az a baj pont nem a céltalan szex, alkalmizás érdekel, hanem párt szeretnék magam mellé.
9. 19 éves korom óta nem éltem otthon a szüleimmel. Nem kellett soha hazaadnom pénzt, de nem is tudtak támogatni sem. Engem sem tartottak el. Szóval amiket írtál, abból semmi nem igaz rám.
10. Persze! Nem akarom összetévesszenek olyan emberrel, aki már 30 évesen 10 éve az egyetemet csinálja. Én 24 évesen kezdtem az egyetemet és most 28 vagyok. Nemsoká végzek is.
11. Köszi!
12. Neked már válaszoltam hosszabban. A külföldön félretett pénzemből, ez mellett tőzsdéztem és onnan is lett pénzem, ez mellett a gyakornoki fizetésemből élek. Egyébként értem miért néz ki rosszul neked, hogy 28 évesen még sulizok.
15. Köszi!
Az is becsülendő, hogy megállsz a saját lábadon. Nem az fura, hogy sulizol, tök jó, hogy megtaláltad az utad és teszel érte, inkább az a fura, hogy ezt nappalin teszed. Csak két év van köztünk, ráadásul én nő vagyok, de nekem valahogy ez már olyan időhúzásnak, szervezetlennek tűnik (egyetem, gyakornoki meló suli mellett, meló nyáron a világ végén, ezen összegek felélése, stb.), amihez nehéz alkalmazkodni, nehéz rá tervezni. Nekem ilyen idősen már a stabilitásra való törekvés, fix bevétel, fix munkahely, viszonylag fix és kiszámítható munkaidő a fontos, mellette levelezőn mehet az egyetem. Egy férfiben is ezt keres(t)em már egészen onnantól, ahogy én e szerint kezdtem élni.
De mint említettem nem én vagyok a kérdés célközönsége és tényleg becsülendő a hozzáállás. A célod feltételezem végül neked is ugyanez, csak egy kicsit tekervényesebb az odavezető út.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!