Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok, ha a párotok exe a legjobb barátja lenne?
Én nem, csak kérdezem tőletek, hogy nektek beleférne-e.
Ismerkedtem egy sráccal, aki mondta, hogy az exével 7 évig volt együtt, gimi első évében jött össze, érettségi után együtt is éltek pár évig. Ennek már jó pár éve vége. A legfontosabb ember az életében, a legjobb barátja. Sőt, ami nekem még meredekebb, a lánynak az új barátja is a srác legjobb haverja :D Mármint nem a haverjával jött össze, hanem a lány által ismeri.
Megmondtam neki, hogy nekem ez nem fér bele, eleve fel sem érek egy ilyen régi ismeretséghez, ráadásul az exe... Én egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot. Nem minddel haraggal váltam el, de egyik sem lett a barátom, a legjobb barátom meg főleg nem. Erre én lettem a szemét, hogy már így ismerkedés alatt sem bízom benne. Pedig ahol egyszer tűz volt, ott mindig lesz parázs. Hiszek a fiú lány barátságban, de abban nem, hogy valakivel 7 évig járt, együtt élt, szerette, egymilliószor lefeküdtek és így is tud csak szimplán barátként tekinteni rá.
Nektek belefér?
Igen.
Ilyen helyzetben vagyok nőként.. volt férjemmel mindent is meg tudunk beszélni, vőlegényemmel is haverok’...
Nekem is az exem a legjobb barátom. Párként nem működtünk, marhára nem egyeztek a céljaink, nem ugyanazt akartuk az élettől, egy kapcsolattól, stb. De barátként nagyon jól működünk.
Neki is van párja, hamarosan felesége, nekem is van párom, hamarosan a férjem. Négyesben is szoktunk csavarogni. Soha nem jönnénk össze egymással.
7! Tudod ha van olyan hogy "kedvellek de sajnos az nincs meg benned pedig kipróbáltuk" helyzet is, ilyenkor enjyire hihetetlen lenne neked hogy jóban maradnak?
Nekem éppen az "exeimmel nem állok szóba" mentalitás a red flag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!