Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elfogadnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok, ha a párotok exe a legjobb barátja lenne?

Figyelt kérdés

Én nem, csak kérdezem tőletek, hogy nektek beleférne-e.

Ismerkedtem egy sráccal, aki mondta, hogy az exével 7 évig volt együtt, gimi első évében jött össze, érettségi után együtt is éltek pár évig. Ennek már jó pár éve vége. A legfontosabb ember az életében, a legjobb barátja. Sőt, ami nekem még meredekebb, a lánynak az új barátja is a srác legjobb haverja :D Mármint nem a haverjával jött össze, hanem a lány által ismeri.

Megmondtam neki, hogy nekem ez nem fér bele, eleve fel sem érek egy ilyen régi ismeretséghez, ráadásul az exe... Én egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot. Nem minddel haraggal váltam el, de egyik sem lett a barátom, a legjobb barátom meg főleg nem. Erre én lettem a szemét, hogy már így ismerkedés alatt sem bízom benne. Pedig ahol egyszer tűz volt, ott mindig lesz parázs. Hiszek a fiú lány barátságban, de abban nem, hogy valakivel 7 évig járt, együtt élt, szerette, egymilliószor lefeküdtek és így is tud csak szimplán barátként tekinteni rá.

Nektek belefér?

2022. jan. 13. 18:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem kettesben szerveznek közös programokat, hanem a a párjával négyesben mentek ide-oda, akkor engem nem zavarna.
2022. jan. 13. 18:14
 2/18 anonim ***** válasza:
50%

Igen.

Ilyen helyzetben vagyok nőként.. volt férjemmel mindent is meg tudunk beszélni, vőlegényemmel is haverok’...

2022. jan. 13. 18:15
 3/18 anonim ***** válasza:
42%
Az ilyenek azok akik pár évig a morális értékrenden rágódás után "hármas fogattá" alakulnak, mert képtelen elszakadni egymástól.
2022. jan. 13. 18:16
 4/18 anonim ***** válasza:
49%
Persze hogy beleférne! Ugyanezt visxont elvárom!
2022. jan. 13. 18:16
 5/18 anonim ***** válasza:
58%

Nekem is az exem a legjobb barátom. Párként nem működtünk, marhára nem egyeztek a céljaink, nem ugyanazt akartuk az élettől, egy kapcsolattól, stb. De barátként nagyon jól működünk.

Neki is van párja, hamarosan felesége, nekem is van párom, hamarosan a férjem. Négyesben is szoktunk csavarogni. Soha nem jönnénk össze egymással.

2022. jan. 13. 18:49
 6/18 anonim ***** válasza:
16%
Nekem is van 2 nagyon csinos 32éves nő barátom. 12éve ismerjük egymást, eddig minden barátnőm bemutattam nekik, volt,hogy 6an mentünk kirándulni. Minden nagyon szuper volt. Nem érzek semmit csak barátságot, annyira közel állunk,hogy tudjuk egymás szexuális gondjait is, tényleg szégyen es tabuk nélkül tudunk beszélgetni. Manapság igaz baratot nem egyszerü dolog találni sajnos. Nem várhatod el,hogy miattad elhanyagolja. Talán adj neki egy eséllyt. Találkozz a lánnyal, Lehet pozitívan csalódsz
2022. jan. 13. 18:52
 7/18 Sunshinedoll ***** válasza:
87%
Nem, mert semennyire nem tartom egészségesnek, hogy valaki ennyire jóban van az exével. Ha annyira királyul megvannak, miért nem randiznak/járnak még mindig? Red flag.
2022. jan. 13. 19:32
 8/18 anonim ***** válasza:
47%

7! Tudod ha van olyan hogy "kedvellek de sajnos az nincs meg benned pedig kipróbáltuk" helyzet is, ilyenkor enjyire hihetetlen lenne neked hogy jóban maradnak?

Nekem éppen az "exeimmel nem állok szóba" mentalitás a red flag.

2022. jan. 13. 19:37
 9/18 A kérdező kommentje:
8.: Nem mindegy, hogy pár hónapig jártatok (annyi idő alatt kiderül, hogy összeilletek-e, vagy sem) és utána, ha már túlléptetek, barátok tudtok maradni, vagy első nagy szerelem, 7 év, együttélés, minden, aztán még ezek után is egyből BFF-ek vagytok
2022. jan. 13. 19:42
 10/18 Sunshinedoll ***** válasza:
36%
Nem hihetetlen, csak egészségtelen :D
2022. jan. 13. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!