Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elfogadnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok, ha a párotok exe a legjobb barátja lenne?

Figyelt kérdés

Én nem, csak kérdezem tőletek, hogy nektek beleférne-e.

Ismerkedtem egy sráccal, aki mondta, hogy az exével 7 évig volt együtt, gimi első évében jött össze, érettségi után együtt is éltek pár évig. Ennek már jó pár éve vége. A legfontosabb ember az életében, a legjobb barátja. Sőt, ami nekem még meredekebb, a lánynak az új barátja is a srác legjobb haverja :D Mármint nem a haverjával jött össze, hanem a lány által ismeri.

Megmondtam neki, hogy nekem ez nem fér bele, eleve fel sem érek egy ilyen régi ismeretséghez, ráadásul az exe... Én egyik exemmel sem tartom a kapcsolatot. Nem minddel haraggal váltam el, de egyik sem lett a barátom, a legjobb barátom meg főleg nem. Erre én lettem a szemét, hogy már így ismerkedés alatt sem bízom benne. Pedig ahol egyszer tűz volt, ott mindig lesz parázs. Hiszek a fiú lány barátságban, de abban nem, hogy valakivel 7 évig járt, együtt élt, szerette, egymilliószor lefeküdtek és így is tud csak szimplán barátként tekinteni rá.

Nektek belefér?

2022. jan. 13. 18:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10! Próbáltad már? Mert hanem akkor honnan tudod milyen?
2022. jan. 13. 20:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a masik oldalon allok (legalabbis nagyon jo baratom az exem), ezert megertem ot.

DE forditott helyzetben az elejen NAGYON jol megneznem magamnak azt a baratsagot, ismerem magam:D Ha nincsen fura vibralas koztuk, nem dumcsiznak naponta telefonon, csak talalkoznak mondjuk kethetente (es a paromnak erezehtoen en vagyok fontosABB), akkor megnyugszom. Es orulok, hogy nem valami uj csajbaratno jott a kepbe;)

2022. jan. 13. 20:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként nem igazán szeretem az embereket, és nekem a volt párom az egyetlen és igaz barátom, akivel semmilyen testi kontaktus nincs közöttünk, de ebben a romlott világban csak őt találtam aki igazán értékes ember.

Hiába vágyom nagyon a másik felemre, akivel leélhetem az életemet, de ha azt kérné soha többé ne beszéljek vele, vagy találkozzak,akkor inkább maradnék egyedül, mert értékes ember nagyon kevés van.

2022. jan. 13. 21:47
 14/18 VincentLaw ***** válasza:
46%
Nekem az ilyen szituációkról mindig az a Móricka vicc jut az eszembe, amikor anyu mondja a gyereknek, hogy "Van egy rossz hírem. Megdöglött a kutyád. De azért megtarthatod.". Ha egy kapcsolatnak vége van, annak oka szokott lenni, hogy miért nem működik, hogy utána még 'barátságot' projektáljuk a kapcsolat utáni állapotra szerintem vicces, mivel valamennyi sértettség lesz abban, akit dobtak.
2022. jan. 14. 09:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Én tapasztalatból mondom, nekem exem ilyen volt, és nagyon jó barátok voltak az exével. Hagytam, mert úgy tűnt tényleg csak haverok és a csajnak is volt palija. De aztán megcsalt vele. Szóval én nem ajánlom..
2022. jan. 14. 11:46
 16/18 A kérdező kommentje:
15. velem is ugyanez történt
2022. jan. 14. 12:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jelent semmit hogy megcsalt a baràtod a volt pàrjával ,mert szerintem amúgy is megcsalt volna csak ő volt épp kéznél .

Nagyon sajnálom ami történt veled ,de ne ezek alapján alakítsd a jövőbeli kapcsolataidat ,mert nem mindenki ilyen mint ő .

2022. jan. 14. 13:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Elég gáz.
2022. jan. 14. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!