Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit hittek a nekik csak a legjobb jár mentalitás előtt?
Egész nap mostak néha kézzel, mert mosógép se volt.
Csinálták a levest, jött haza az ura, lehúzta a csizmáját és kitakarította.
ha beivott az ember, kapott pár nyaklevest ha morgott.
Csak az utóbbi pár évben változott a világ, és lett ekkora szája némelyik nőnek.
Előtte örültek ha asztalhoz ülhettek vacsora közben míg a férfiak ettek.
Regen pl azt hittek
Ohh férjhez kell mennem valakihez mert az a szokás … nem lehet venlany..
Nem tetszik nekem a Jóska, de olyan kedves ember majd ő jó lesz.
Borzasztó világ volt.
1-es mekkora igazságot ír le.
Én még ezt láttam otthon 2000-es évek elején is.
Bocsika 1eske. A mai napig vannak olyanok akikről írsz, elmaradott, szegény helyeken. És mindig is voltak olyanok akiknek jobb jutott (a nemes asszonyok, arisztokraták).
Ha neked cseléd kell, nézz szét a világ báemelyik nyomornegyedében. Ja hogy olyan nő nem kéne, cicafüles instacsaj kéne hogy szolgáljon és tűrje a verést, vagy elegáns hölgy. Hát ez nem így működik 🙂
Képzeld el, mindenkinek a legjobb jár, a férfiaknak is!
Az már egy másik kérdés, hogy kinek mi a legjobb, és mi az ami jut, mi a fontossági sorrend, mivel tud megalkudni, miben tud kompromisszumot kötni. Ha sorban lemorzsolódnak emberek, mások előtérbe kerülnek, egyszer csak ott lesz valaki, aki a legjobb nekik (és nyilván nem tökéletes).
8-as,mi van?
Megfőtt már az ebéd?
Férjed nem mondta hogy terítsél meg a vasárnapi ebédhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!