Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők mit hittek a nekik csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit hittek a nekik csak a legjobb jár mentalitás előtt?

Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 11:40
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

25: Tévhit, hogy nem volt válás. Volt, csak ritkán és ugye az egyháznak és érvényteleníteni kellett a házasságot.

Manapság olyan szinten próbálják idealizálni a századelőt, ami már nettó történelemhamisítás. A saját családomban is volt példa válásra (agresszív, alkoholista férjet hagyott el a dédanyám) és újraházasodásra is.

De rengeteg történelmi, irodalmi dokumentum is létezik. A másik pedig, hogy az egészségügyi viszonyok, háborúk "megoldották", hogy ne kelljen túl sokáig elviselni egy kellemetlen házastársat...

2021. nov. 21. 18:22
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

#28 #29 #30

Teljesen mindegy, hogy nézek ki! Vagy olyam férfit kapok, aki a "legjobb", vagy nem járok senkivel!

Nem az én tisztem eldönteni, hogy jól nézek e ki. Nem is érdekel! Ha 120kg.os lennék, akkor sem állnek le csődtömeg lúzerekkel.

Megjegyzés: a duci barátnőim mentek előszőr férjhez, (és nem "maradékhoz", hanem sikeres, normális férfiakhoz!

2021. nov. 21. 21:07
 33/39 anonim ***** válasza:
78%

Mindig is a legjobbat akarták maguknak a nők, nem ez az újdonság, hanem az, hogy manapság már kevesen akarják viszonizni is.

Nekem is a legjobb jár, ez nem kérdés, de számomra az a legjobb társ, akinek én is a legtöbbet adhatom magamból.

2021. dec. 16. 13:27
 34/39 anonim ***** válasza:
Te meg tudnád adni a legjobbat egy nőnek? Talán nem az a gond, hogy túl sokat várunk, csak te adsz magadból keveset. Én elvárom a legjobbat, de vissza is adom többszörösen, annak aki kellően értékeli.
2021. dec. 20. 20:07
 35/39 A kérdező kommentje:
Önmagamként a legjobb vagyok annak a nőnek akivel dolgom van. Keres vmit, ami én vagyok, felismeri, örül, szeret. Nem az a fontos mit adok hanem h a helyes embernek-e.
2021. dec. 20. 20:41
 36/39 anonim ***** válasza:
És meg is találtad a helyes embert? Nyilván okkal ilyen provokativ a kérdés.
2021. dec. 20. 21:17
 37/39 A kérdező kommentje:
Az h ki mire pukkad nem az én dolgom
2021. dec. 20. 22:44
 38/39 anonim ***** válasza:
46%

A feminizmus nem véletlenül szőtte hálóját a legbefolyásolhatóbb társadalmi csoport, a nők köré, hisz általuk tudja leghatékonyabban elvégezni a kiagyalóik által rá testált társadalomromboló feladatot.

Nem veszik észre a nők, hogy csak eszközök a háttérhatalom kezében, valójában nem az érdeküket szolgálja.

Csak meg kell nézni, milyen származású emberkék tolják ezerrel a feminin propagandát ezerrel a médiában ( tv, női magazinok). Segítek, nem keresztény figurák.

2021. dec. 27. 06:59
 39/39 anonim ***** válasza:
46%
Az az érdekes, hogy a mai naaagy szabad szerelemben több a válás. Mint ahogy az is, hogy nem lettek boldogabbak a párok, hog, ma már szabadon választhatnak, nem a család házasítja ki őket.
2021. dec. 27. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!