Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom a rondáknak a prostizás (érzelmekről lemondás) a legjobb megoldás?
kezdem azt hinni hogy mindkét félnek a prostizás a legjobb válasz.
ronda férfinak és ronda nőnek, egymásnak ugye nem kellenek jó pasival, nővel meg csak így lehetnek.
A különbség az hogy ha a ronda csaj beállna prostinak simán akadna jó pasi is aki fizet neki.
igen,igen az érzelmeket kihagyta,abba a belső körbe nem jut be senki ember fia mert először a külső majd a belső.
ezt a megoldást csak a testiségre értem ha érzelmek nem is lehetnek hiába szeretné megélni az ember,testiségre mindenképp vágyik.
Minden nőtől azt olvasni,hallani hogy inkább egyedül mint rondával még ha egy szinten is lennének. Azokat bírom akik be is vallják hogy inkább fizetnének egy jó pasinak egy jó ...ért
A ronda pasikat a prostituált többsége sem fogadja, mert félelmet keltenek bennük. Nézd meg magad:
90%-uk kapásból dobná.
De ugye jól gondolom, hogy te nem vagy ronda, csak egy lusta, önbizalomhiányos alak?
Az élet nem egyszerű én is tudom.
De nem kellene ennyire elkenődni.
Azt hogy csúnya vagy még egy csomó mindennel lehet kompenzálni.
Az emberek többsége nem csúnya, hanem átlagos. Aztán van, aki átlag feletti, vagy átlag alatti. De semmiképpen sem csúnya. Hány embert látsz, aki úgy néz ki, mint akit a képen linkeltem? Az igazi csúnya ember torz, és ilyet nem nagyon látni.
A csajozni nem tudó pasiknak mentális problémáik vannak, mert negatívan látják magukat. Nem csúnyák, csak azt hiszik, hogy azok. Segítő példa: azt hiszi a 13 centis farkára, hogy kicsi, amikor az átlagos méret.
#2-es voltam.
Én 125kiló vagyok, rondább mint az ördög 180centi, Az egyik ujam végét levágtam, a másik kezemen van 10centis sebhely mégis olyan párom van,hogy besz💩....
Nem a külsőn múlik. Fellépés,önértékelés,határozottság,magabiztosság..
Úgy állj hozzá, mintha már a párod lenne. Ne görcsölj rá
Először is köszönöm a válaszokat.
Köszi a biztatást is de nem sajnáltatni szerettem volna magam,vagy rinyálni csupán kíváncsi vagyok ki mit gondol.
5-Figyelj legalább magas vagy plusz magabiztos gondolom.
Én 160 cm körül vagyok szóval alacsony,80 kg,félénkebb típus.
Kicsit ügyetlen,borzalmas hangom van éles kb mint a nagyfiúkból a csávónak (izmos,jön ki a medencéből há mi újság van jányok...).
Volt hogy összeszedve minden bátorságom szerelmet vallottam egy ismerősnek ez kb 5 évebe került mire el határoztam,csúfos vége lett.
csak azért írtam le hogy legalább próbálkoztam, ezen kívül társkeresőkön is próbálkoztam 0 sikerrel. Jah ami fontos még kicsit kancsalítok.
Szóval nem kérdés számomra hogy van-e esélyem nem is igazán fogok próbálkozni már viszont itteni kommentek miatt kíváncsi vagyok ki mit gondol. Lehet egyfajta megerősítést szeretnék,nem is tudom.
"Az egyik ujam végét levágtam"
Leharapta a p.ina? :)
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!