Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom a rondáknak a prostizás (érzelmekről lemondás) a legjobb megoldás?
kezdem azt hinni hogy mindkét félnek a prostizás a legjobb válasz.
ronda férfinak és ronda nőnek, egymásnak ugye nem kellenek jó pasival, nővel meg csak így lehetnek.
A különbség az hogy ha a ronda csaj beállna prostinak simán akadna jó pasi is aki fizet neki.
igen,igen az érzelmeket kihagyta,abba a belső körbe nem jut be senki ember fia mert először a külső majd a belső.
esetleg még annyit kérhetek hogy írjátok a válaszhoz nemetek és korotok?
26F
Ha nem túl megnyerő férfiként is dugni akar az ember, akkor a prostizas a legjobb mód
Ha kizárólag a társkeresés a cél, akkor nem megoldás
Mi is itt a kérdés?
28/f
Jól gondolnád, ha a ronda nők számára is elérhető lenne ez a szolgáltatás, de nem az. Legalábbis ahol én élek, nem, 100 km-eket pedig nem fogok utazgatni rendszeresen, ha egyáltalán akkora távolságra is találnék, ja és nem valami 50-es pocakos fószer lenne még az is.
(30/N)
"Volt hogy összeszedve minden bátorságom szerelmet vallottam egy ismerősnek ez kb 5 évebe került mire el határoztam,csúfos vége lett."
No, ebből azért nagy következtetéseket ne vonj le.
Itt pár lépést átugrottál, nem lehet csak úgy szerelmet vallani, aztán várni, hogy csoda történjen.
Kis lépések: beszélgetés, kölcsönös szimpátia, elhívni valahova, utána majd lehet a továbbiakról gondolkozni. Azelőtt szinte garantált pofáraesés.
Biztosan van olyan csaj, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak.
"Jól gondolom a rondáknak a prostizás (érzelmekről lemondás) a legjobb megoldás?"
Nem gondolod jól. Attól még hogy bedugdosod érzelmek nélkül a farkad valakibe mitől lesz jobb? Ezért fogod jobbnak, kívánatosabbnak érezni magad?
Nem hiszem, ezzel csak annyit érsz el, hogy a pénzdért egy nő megengedte, hogy bedugd neki. És ennyi. Értelmetlen az egész, se lelki, se igazán testi kielégüléssel nem jár a dolog.
Ennyiből verd ki vagy vegyél egy szexbábut, jobban jársz.
15. Ha ilyen apróságok érdekelnék akkor nem a prostizás lenne a kérdés témája.
Meg valszeg nem is lenne problémája a nőkkel.
Az a legjobb megoldás ami neked a legjobb. Ha ocsmány vagy akkor is tudsz csajt lőni magadnak, csak nem 5 évig kéne tartania míg valakihez oda mersz menni.
Havi 60-80k ért egész sűrűn tudsz járni lányokhoz, vagy 1-2x "prémiumhoz".
12-mivel társkeresésre nincs lehetőség ezért ez ki zárva.
13-van lehetőség (csak akkor neked pont nem a közelben),azért legalább jó tudni hogy inkább fizetnél érte mint pl hozzám hasonlóval legyél.
14-ismertük egymást valamilyen szinten beszélő viszonyban is voltunk.Ahhoz kellett bátorság hogy elhívjam valahová. Úgy gondoltam elég kedves stb szóval ha úgy is van nem durván utasít el. (lehet a barátnői miatt volt durva,flegma vagy csak ennyire félre ismertem).
15-valószínű nő vagy gondolj bele hogy szűz pasi vagy napi szinten látsz nőket dolgoznak benned a hormonok,vágyak tudod hogy normális kapcsolatra nincs esélyed közben annyira vágysz arra hogy megérints megölelj egy nőt na és stb. Elismerem érzelmek nélkül nem az igazi de legalább valami. nektek nem annyira fontos megérinteni talán egy pasit lehet mi pasik máshogy működünk.Kívánatosabban nyilván nem fogom érezni magam nem is az a cél. jah és testi kielégülés csak összejönne:)
16-már hogyne érdekelne a lelki része de ha ezt vitatnod kell nem olvastad el sem a kérdést sem a kommenteket.
18-ez sajna így van. de legalább arra a kis időre hazugságba ringat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!