Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól gondolom a rondáknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom a rondáknak a prostizás (érzelmekről lemondás) a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés

kezdem azt hinni hogy mindkét félnek a prostizás a legjobb válasz.

ronda férfinak és ronda nőnek, egymásnak ugye nem kellenek jó pasival, nővel meg csak így lehetnek.

A különbség az hogy ha a ronda csaj beállna prostinak simán akadna jó pasi is aki fizet neki.

igen,igen az érzelmeket kihagyta,abba a belső körbe nem jut be senki ember fia mert először a külső majd a belső.

2021. nov. 15. 06:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
jól gondolod nincs olyan ronda nő aki ne a herceget várná,egyik sem ad esélyt pl neked se. mi pasik szívesen összejönnénk ronda nővel ha más nem szexelni de ez náluk nem így működik. jó mondjuk melyik pasi ne akarna nagyon fullos nővel dugni de azért lejjebb is jól el lehet lenni sőt van olyan akinek pl nem kéne egy modell stb. A lényeg hogy ha dugni akarsz prosti sajna a barátnő gondolatát jól teszed hogy elengeded.
2021. nov. 15. 17:20
 22/22 anonim ***** válasza:

"mi pasik szívesen összejönnénk ronda nővel ha más nem szexelni"

Beszélj csak a magad nevében inkább!

Szerintem pl. ha meglátnád egyik-masik nagyon ronda lányt, te is inkább fizetnél érte, csak hogy hozzá se kelljen érned.

Ritka igénytelen férfi az (és nem is olyan ritka) amelyik bárkit megdugna ha nőből van.

Mondjuk a férfi ízlés legalább szerteágazó, ez az egy szól a ronda nők mellett.

Ja és 28/f mielőtt azt hiszed én is csaj vagyok

2021. nov. 15. 19:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!