Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A femcelek képesek lennének elfogadni egy incelt?
Nem öncélú, vagy ismerkedős kérdésként, csak érdekel hogy mennyire képes megtalálni a zsák a foltját.
Nem incelként írom
1#
A kérdés jobban érthető ha így írom ki
Amúgy jogos lenne, de sokan máris homokosok partiját látnák a kérdésben ha úgy írom ki
Olyan nincs hogy femcel, a nők egy jelentős része egyszerűen nem akar férfi partnert, mert amit vonzónak tart az nem elérhető és amit kaphat arra nincs szüksége hiszen el tudja tartani magát. A nők elvannak egyedül, csak a férfiakat emészti és őrjíti a magány.
Üssetek, 0%-ra kérem.
Tényleg nincs ilyen, hogy femcel. Egy nő tud magának szexuális partnert keresni, mert manapság a csúnya lányokat is megdugják.
Nem vagyok büszke rá, de én is megdugtam egy csúnyácska nőt, mert dugni és ő lefeküdt velem.
Egy nőnek csak akkor nincs szexuális partner, ha ő nem akarja, legyen.
Valószínű, a másik nemét gyűlölők, csalódottak biztos jó partik lennének egymásnak....
Kb mintha a vizet, meg a tüzet akarnád egybegyúrni.
Egy kiadós kefélés alapja még mindig a vonzalom, ami kölcsönös, és nem a gyűlölet.
6-os, ez mindkét nemnél így van, aki akár heti szinten igényli a dugást, az nem csak dugópartnert keres.
Vagyis ha egy nő nem akar párt, az szexet sem akar.
Tapasztalat.
Tartósan egyedülálló nővel összejönni maga a halál.
Attól, hogy nem akar párt, szexet még akarhat.
És meg is fogja kapni, mert nő. Az összes nő találhat ingyen szexuális partnert.
Ezért van olyan kevés Gigolo. Férfi prostituáltakra, akiknek a nők fizetnek, nincs túl nagy szükség a nők könnyű szexhez jutása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!