Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A femcelek képesek lennének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A femcelek képesek lennének elfogadni egy incelt?

Figyelt kérdés

Nem öncélú, vagy ismerkedős kérdésként, csak érdekel hogy mennyire képes megtalálni a zsák a foltját.

Nem incelként írom

2022. febr. 4. 23:30
A kérdező szavazást indított:
Igen, szívesen ismerkednék velük, ha ők szeretnék
Nem, inkább maradnék egyedül életem végéig
Én nem vagyok femcel, csak az inceleket rühellő alak, bottal se piszkálnék meg egyet sem
18 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
69%
Az incel szó nem jelöl nemet. A női incelek is incelek.
2022. febr. 4. 23:35
 2/24 A kérdező kommentje:

1#

A kérdés jobban érthető ha így írom ki

Amúgy jogos lenne, de sokan máris homokosok partiját látnák a kérdésben ha úgy írom ki

2022. febr. 4. 23:37
 3/24 anonim ***** válasza:
43%

Olyan nincs hogy femcel, a nők egy jelentős része egyszerűen nem akar férfi partnert, mert amit vonzónak tart az nem elérhető és amit kaphat arra nincs szüksége hiszen el tudja tartani magát. A nők elvannak egyedül, csak a férfiakat emészti és őrjíti a magány.

Üssetek, 0%-ra kérem.

2022. febr. 5. 00:05
 4/24 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem addig frusztrálnák a halálba egymást, ameddig egymásba nem zuhannak teljes fúzióban, mint egy feketelyuk, ami elnyel egy haldokló fehér törpét.
2022. febr. 5. 00:39
 5/24 anonim ***** válasza:
35%
Akkor most pontosan mit is takar az, hogy femcel?
2022. febr. 5. 00:54
 6/24 anonim ***** válasza:
9%

Tényleg nincs ilyen, hogy femcel. Egy nő tud magának szexuális partnert keresni, mert manapság a csúnya lányokat is megdugják.

Nem vagyok büszke rá, de én is megdugtam egy csúnyácska nőt, mert dugni és ő lefeküdt velem.

Egy nőnek csak akkor nincs szexuális partner, ha ő nem akarja, legyen.

2022. febr. 5. 05:15
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, a másik nemét gyűlölők, csalódottak biztos jó partik lennének egymásnak....

Kb mintha a vizet, meg a tüzet akarnád egybegyúrni.

Egy kiadós kefélés alapja még mindig a vonzalom, ami kölcsönös, és nem a gyűlölet.

2022. febr. 5. 05:17
 8/24 anonim ***** válasza:
25%

6-os, ez mindkét nemnél így van, aki akár heti szinten igényli a dugást, az nem csak dugópartnert keres.

Vagyis ha egy nő nem akar párt, az szexet sem akar.

Tapasztalat.

Tartósan egyedülálló nővel összejönni maga a halál.

2022. febr. 5. 05:20
 9/24 anonim ***** válasza:
54%

Attól, hogy nem akar párt, szexet még akarhat.

És meg is fogja kapni, mert nő. Az összes nő találhat ingyen szexuális partnert.

Ezért van olyan kevés Gigolo. Férfi prostituáltakra, akiknek a nők fizetnek, nincs túl nagy szükség a nők könnyű szexhez jutása miatt.

2022. febr. 5. 05:24
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Ők a legkevésbé. A femcelek azért vannak egyedül, mert irreális igényeket támasztanak, egy férfi sem néz ki elég jól számukra azok közül, akiknek kellenének.
2022. febr. 5. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!