Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Filtermentes társkereső?
Mit szólnátok egy ilyenhez? Észrevettem, hogy a legtöbb nő sokkal jobban néz ki az idióta filterek és retusálás nélkül, mint amiket kiraknak a társkeresőre.
A legtöbben már annyi effekt van, hogy felismerhetetlen kb.
Nincs orruk, nincs semmi karakter az arcokban, mindenki úgy néz ki mint egy szilikonbaba kb. még a 40-50 évesek is. És ez kezd most már röhejes lenni.
Így van, férfiak közül is sokan csinálják ezt.Friss sztori: egy férfi ismerősömmel nem találkoztam 2-3 évig.Kitett a facebookra egy profilképet.Majd rá pár hónapra találkoztam vele az utcán és elmentem mellette, meg sem ismertem.Ő rámköszönt, a hangjáról megismertem.Hát azt sejtettem, hogy a profilképe kicsit szerkesztve van, de akkor jött a felismerés, hogy teljesen más arcot csinált magának a valóshoz képest.Ahhoz képest 20 évvel öregebbnek néz ki a valóságban, ráncos, tokás, megereszkedett a feje, a többit nem is sorolom.
És ugye ez nem is társkeresőn történt...Innentől kezdve szerintem nincs miről beszélni.
Ha most társkeresőznék, nem törődnék a képekkel, hanem csak a paramétereket nézném meg. Ha pl. 170cm, 60kg, vállig érő természetes barna haja van, akkor azt mondanám magamnak: Hajrá! Ha 160cm, 80kg, akkor már nem is olvasnám el, milyen színű a haja. :-)))
Szóval én ebben nem látok akkora problémát. Nagyon ritkán láttam jó alakú, de ronda arcú nőt.
De hát te is tudod, hogy nem csak filter és retusálás van, hanem smink is!
Én mondjuk semmi sminket nem használok, de azért a legtöbb nő igen.
Csinálhatsz smink, filter és retusálás mentes társkeresőt, de senki nem fog regisztrálni...
Nem egyszerűbb olyanokkal ismerkedni, akik nem filterezik a fotóikat? Azért avatott szem tud különbséget tenni szerintem egy filteres és natúr kép között.
Amúgy nemcsak ezekkel lehet trükközni, hanem fényviszonyokkal, pózokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!