Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért nem használjátok az internetes társkereső alkalmazásokat? (Már aki)
Egyes állítások szerint többségben férfiak használják, 20 férfira jut 1 nő. Ebben azért nem volnék olyan biztos, bár én is azt tapasztalom, hogy szinte elérhetetlenek a nők, annyira sok érdeklődés közül nem vesznek észre.
Ha ez így van, az azt jelenti, hogy valamiért a nőket ez kevésbé vonzza, nem találják annyira jó megoldásnak. Miért?
Nem szeretem az erőltetett randikat, a gyorsított ismerkedést, ahol a másiknak a nevét nem jegyezte meg, de a 3. randi már majdnem egy igen az oltárnál.
Én élőben ismerkedek, azzal az egyel aki ott és akkor megfog, nem erőltetve a beszélgetést, ismerkedést, randit, hanem természetesen, előbb mint ember, aztán mint potenciális pár, természetes helyzetekben látva a reakcióit, viselkedését.
A netes ismerkedés, ahol szinte mindenki x+n emberrel írogat egyszerre, miközben kettőt még jobbra húz, meg másik kettővel randit szervez, olyan, mint egy futóverseny, csak kérdés, milyen díjat viszel a végén haza. Barátnőm csinálja ezt. Szerintem szörnyű. Valójában senkire nem figyel igazán, hiszen egyszerre figyel mindenkire. Nekem ez nem menne és a másiktól se viselném el.
Nekem főleg a 2. 3. és 4. indok.
Plusz valahogy erőltetettnek érzem ezt a scriptelt ismerkedést. Szerintem a való életben való ismerkedésben az a szép, hogy spontán módon alakul, nincs arra kiélezve, hogy valakivel azért kezdtél el beszélgetni, mert össze kell jönnötök.
7:
Köszi, már így is alig tudom levakarni a “”rajongóimat””, mert zaklatnak privátban…😅
Én 45 éves férfi vagyok és párommal egy internetes társkereső oldal segítségével ismertük meg egymást 10 évvel ez előtt .
Nem volt semmi sem erőltetett és nem is úgy mentem el sosem a randikra , hogy én most a nagy őt keresem stb .
Szimpla beszélgetésnek fogtam fel az elején , vagy is élőben ismerkedtünk egymással , különböző programokra mentünk el együtt és azt éreztük , hogy semmi nem az erőltetésről szólt .
Egyszerűen csak azt vettük észre , hogy egyre jobban vágytunk s hiányoztunk egymásnak .
Ma pedig már nem egy pár , hanem egy család vagyunk .
A tapasztalatom viszont az volt , hogy sajnos az erőltetés és a türelmetlenség meg az elvárásokról való felsorolásokat a nők követelték meg tőlem az esetek 90 % - an .
Voltak nők , akik hitegettek csak , három hónapig szerveztem a találkozást , mi alatt mindig éppen az nap és pont akkor 1 órával a megbeszélt idő előtt jött közbe nekik valami !
Én viszont , mindig s minden találkozóra el mentem .
Nekem jobban tetszett ez az internetes megoldás , mint egy buliban való ismerkedés , mert így csak mi ketten voltunk és senki és semmi más nem zavart bennünket , főleg az első találkozáskor .
Üzenném a hölgyeknek , hogy ne féljenek találkozni és ne ítéljék el az internetes társkereső oldalakat .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!