Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, miért nem használjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, miért nem használjátok az internetes társkereső alkalmazásokat? (Már aki)

Figyelt kérdés

Egyes állítások szerint többségben férfiak használják, 20 férfira jut 1 nő. Ebben azért nem volnék olyan biztos, bár én is azt tapasztalom, hogy szinte elérhetetlenek a nők, annyira sok érdeklődés közül nem vesznek észre.

Ha ez így van, az azt jelenti, hogy valamiért a nőket ez kevésbé vonzza, nem találják annyira jó megoldásnak. Miért?

2022. jan. 31. 19:24
A kérdező szavazást indított:
Én használom, keresek és találok
Olcsónak látszanék, hogy árulom magam, ciki lenne, ha ismerős meglátna
Nem találni rá normális érdeklődőre, mindegyik komolytalan, aki ír
Nem bízom csak úgy idegenekben, internetes ismerkedés kockázatos
Még a nem-társkereső közösségi médiámon is sokan felkeresnek, nincs szükség társkeresőre. Esetleg ott válaszolok.
Élőben is rám talál az, ami kell, nincs szükség semmi mást alkalmazni, nincs hiány semmiben
Én használom, de nem társkeresésre. Csak a kíváncsiság vezérelt, esetleg egy kis egónövelés, vagy saját magam népszerűsítése.
Egyéb
34 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%
Mert nincs rá szükségem. Sosem fordult meg a fejemben (habár innen már voltak barátaim pont - jó nagy csalódás is volt mindegyik, mindegy…), illetve élőben van egy varázsa az ismerkedésnek, amit az internet nem ad át.
2022. jan. 31. 19:26
 2/35 anonim ***** válasza:
94%

Nem szeretem az erőltetett randikat, a gyorsított ismerkedést, ahol a másiknak a nevét nem jegyezte meg, de a 3. randi már majdnem egy igen az oltárnál.

Én élőben ismerkedek, azzal az egyel aki ott és akkor megfog, nem erőltetve a beszélgetést, ismerkedést, randit, hanem természetesen, előbb mint ember, aztán mint potenciális pár, természetes helyzetekben látva a reakcióit, viselkedését.

A netes ismerkedés, ahol szinte mindenki x+n emberrel írogat egyszerre, miközben kettőt még jobbra húz, meg másik kettővel randit szervez, olyan, mint egy futóverseny, csak kérdés, milyen díjat viszel a végén haza. Barátnőm csinálja ezt. Szerintem szörnyű. Valójában senkire nem figyel igazán, hiszen egyszerre figyel mindenkire. Nekem ez nem menne és a másiktól se viselném el.

2022. jan. 31. 19:34
 3/35 anonim ***** válasza:
87%
Mert sose szorultam rá arra hogy ott áruljam magam.
2022. jan. 31. 19:35
 4/35 anonim ***** válasza:
97%

Nekem főleg a 2. 3. és 4. indok.

Plusz valahogy erőltetettnek érzem ezt a scriptelt ismerkedést. Szerintem a való életben való ismerkedésben az a szép, hogy spontán módon alakul, nincs arra kiélezve, hogy valakivel azért kezdtél el beszélgetni, mert össze kell jönnötök.

2022. jan. 31. 19:42
 5/35 anonim ***** válasza:
92%
2. Na ezt be kellene keretezni! Mondom ezt férfiként! Én sem tudtam volna pontosabban megfogalmazni. Annyit tennék még hozzá hogy megalázó is egyben, ugyanis mindenki egy valós, szellemi és érzelmi lény, nem pedig egy adathalmaz a sok száz meg ezer közül. Szinte arról szól csak az egész, hogy ki indítja be a másikat szexuálisan, ki kivel fog dugni.
2022. jan. 31. 19:44
 6/35 anonim ***** válasza:
91%
Mert akit keresek, az biztos nem használ ilyeneket.
2022. jan. 31. 19:48
 7/35 anonim ***** válasza:
2%
# 1 szívesen okoznék én is neked egy kisebb csalódást
2022. jan. 31. 19:49
 8/35 anonim ***** válasza:
39%

7:

Köszi, már így is alig tudom levakarni a “”rajongóimat””, mert zaklatnak privátban…😅

2022. jan. 31. 19:50
 9/35 anonim ***** válasza:
97%

Én 45 éves férfi vagyok és párommal egy internetes társkereső oldal segítségével ismertük meg egymást 10 évvel ez előtt .

Nem volt semmi sem erőltetett és nem is úgy mentem el sosem a randikra , hogy én most a nagy őt keresem stb .

Szimpla beszélgetésnek fogtam fel az elején , vagy is élőben ismerkedtünk egymással , különböző programokra mentünk el együtt és azt éreztük , hogy semmi nem az erőltetésről szólt .

Egyszerűen csak azt vettük észre , hogy egyre jobban vágytunk s hiányoztunk egymásnak .

Ma pedig már nem egy pár , hanem egy család vagyunk .

A tapasztalatom viszont az volt , hogy sajnos az erőltetés és a türelmetlenség meg az elvárásokról való felsorolásokat a nők követelték meg tőlem az esetek 90 % - an .

Voltak nők , akik hitegettek csak , három hónapig szerveztem a találkozást , mi alatt mindig éppen az nap és pont akkor 1 órával a megbeszélt idő előtt jött közbe nekik valami !

Én viszont , mindig s minden találkozóra el mentem .

Nekem jobban tetszett ez az internetes megoldás , mint egy buliban való ismerkedés , mert így csak mi ketten voltunk és senki és semmi más nem zavart bennünket , főleg az első találkozáskor .

Üzenném a hölgyeknek , hogy ne féljenek találkozni és ne ítéljék el az internetes társkereső oldalakat .

2022. jan. 31. 20:11
 10/35 anonim ***** válasza:
94%
Belefáradtam...
2022. jan. 31. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!