Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi változhatott, miért vagyok kevésbé népszerű a társkereső alkalmazásokon, mint korábban?
28 éves, 180 cm magas, 75 kg-os férfi vagyok. Egy három éves párkapcsolat vége után újra regisztráltam a Tinderre és a Badoora, és nagyjából semmi sikerem nincs. Tinderen két hónap alatt lett úgy három matchem, akik aztán vagy egyből unmatcheltek vagy csak szimplán nem írtak vissza. Badoon szintén nem sűrűn írt vissza a kevés matchem.
Ezzel szemben néhány éve, amikor úgy harminc kilóval többet nyomtam, voltak egyezések szép számmal. Nem mondom, hogy a legnépszerűbb srácok, pláne csajok által kapott számokkal versenyezhettem volna e téren, de azért jó pár találkozót sikerült leszerveznem, tényleges sikerek is értek, összejött egyéjszakás, illetve a korábbi párom is itt ismertem meg.
Leírásom sosem volt, a képeim átlagos, egyszerű képek, van köztük egész alakos és közeli arckép is.
A tindert még az algoritmussal magyaráznám, sokszor elhanyagol, nem mutatja a profilod másoknak, de a badoo-t nem tudom megmagyarázni.
Esetleg lógó bőr a nagy fogyás után? Bár 30 kg a magasságodhoz azért annyira nem sok.
Tapasztalatom szerint a Badoo (legalabbis Magyarorszagon) "halott"...
Probald ki, valassz ki egy tetszoleges orosz varost (Szentpetervar, Moszkva), ott sokkal nepszerubb a Badoo...
Ha ugy adodik es kap egy tockost az onbizalmam, akkor mindig regisztralok a Badoo-ra "irany" Oroszorszag, es maris jobban erzem magam :D :D :D
Egyebkent, teljesen meg tudom erteni a lanyokat/noket, hogy miert nem valaszolnak mindenkinek...egyszeruen lehetelen...rengeted idot igenyel, sokszor azt sem tudom kivel mirol beszeltem :D (Hasznalj forditot).
Jo par lanytol kerdeztem mar, hogy birnak ennyi "levelre" reagalni...a valasz; nem valaszolnak csak nagyon keves embernek (gondolom csak annak aki tenyleg tetszik nekik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!