Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért nem használjátok az internetes társkereső alkalmazásokat? (Már aki)
Egyes állítások szerint többségben férfiak használják, 20 férfira jut 1 nő. Ebben azért nem volnék olyan biztos, bár én is azt tapasztalom, hogy szinte elérhetetlenek a nők, annyira sok érdeklődés közül nem vesznek észre.
Ha ez így van, az azt jelenti, hogy valamiért a nőket ez kevésbé vonzza, nem találják annyira jó megoldásnak. Miért?
Nem vagyok prűd, de marha kiábrándító, mikor 5 mondat után már szexről kéne beszélgetni, erotikus fotót küld/kér.
A másik a buta, bunkó fajta, harmadik a zaklató, szóból nem értő... kb ilyenekkel találkoztam anno mikor társkeresőztem.
Ennek már kb 5 éve. Van párom, de ha nem lenne se regelnék fel.
Egyrészt mert kiábrándultam, másrészt ma már cikinek érezném valahogy, mintha árulnám magam, vagy nem tudom.
Az is benne van, hogy vezető beosztásban vagyok egy multinál. Feszengenék rajta, hogy kolléga/ügyfél meglát.
Nem semmi, milyen kultúrája van ennek és miket írtatok. Nekem van egy nagyon idevágó idézetem, hogy miért nem:
“If I looked all over the world
And there's every type of girl
But your empty eyes seem to pass me by
Leave me dancing with myself“
Aki érti, érti. Üres szemű egyedek mindenhol.
👁👄👁
Van párom már lassan 6 éve, de ha nem lenne, akkor sem regisztrálnék ilyen oldalra.
Húspiac az egész, nekem meg ennél több önbecsülésem van (Igen, le lehet pontozni nyugodtan). Meg eleve falra mászom - élőben is - amikor erőltetett módon ismerkedik valaki. Én előbb barátkozom, majd ha úgy alakul, akkor lehet, hogy többet érzek és akkor lesz valami. Minden kapcsolatom úgy alakult, hogy előtte már legalább egy éve ismertem a másikat valami kapcsán (közös baráti kör, hobbi, egyetem).
Meta, Meta...
Szóval mások is randira hívtak :D
(Mit jelent a napi 20 leveles mondatod, annyit írsz? )
Meta itthon ül lázzal és kezdődő kötőhártya gyulladással.😆
Szóval nem, nem vagyok az a munkanélküli, hímnős, skizofrén, kettős életet élő fidesz szavazó, meg miket szoktak még írni. Metának minden évben ez a két hét szabadsága van, amikor lebetegszik januárban meg szeptemberben.😂
Jobbulást :)
De még mindig nem tudom a 20 leveles kérdésre a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!