Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért nem használjátok az internetes társkereső alkalmazásokat? (Már aki)
Figyelt kérdés
Egyes állítások szerint többségben férfiak használják, 20 férfira jut 1 nő. Ebben azért nem volnék olyan biztos, bár én is azt tapasztalom, hogy szinte elérhetetlenek a nők, annyira sok érdeklődés közül nem vesznek észre.
Ha ez így van, az azt jelenti, hogy valamiért a nőket ez kevésbé vonzza, nem találják annyira jó megoldásnak. Miért?
2022. jan. 31. 19:24
32/35 A kérdező kommentje:
A kérdésre való válasz hasznossága lett értékelve. (és én még nem is nyomtam rá)
Amúgy is hozzám tartozik, minden nő az enyém.
2022. febr. 3. 20:13
33/35 anonim válasza:
Használják. Szűrőnek. Tegyél ki luxusautóra támaszkodós képeket, me pitbulosat vagy pont zsebpiszokról. Konkrét tapasztalat ,h forintalan ismerőseim sok rabit tudtak összehozni. Én dacosan az ilyen trendekkel szembemenve a leg alapabb ,leg normálabb egyszerűbb módon komunikáltam. Semmi kamu v nyalás,kábítás. Szolid bókok stb szerinted?
34/35 anonim válasza:
Dik, Meta mama, seg.gnyalás, ha nem kívánom, hogy pusztulj bele a betegségbe :D
Elmebeteg droidja még büszke is magára :D
35/35 anonim válasza:
23. Szerintem az a ciki, amikor ha nőként felregisztrálod magad egy társkeresőre, és szinte azonnal tárgyiasítva is vagy. A lényege hogy egy nő dugható vagy sem. Erről szól az a nagy férfi dömping.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!