Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinder társkereső alkalmazás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder társkereső alkalmazással kapcsolatban lenne egy hosszabb kérdésem. (Lentebb bővebben) [20/F] ?

Figyelt kérdés
Én igazából nem is társkeresés, csak szimplán barátkozás céljából szeretnék felregisztrálni ezen oldalra, kevés hozzám hasonló személyiségű ember van a baráti körömben (mondhatni szinte nincs is) és őszintén azt remélem hogy ezen alkalmazás segítségével találok hozzám hasonló témakörökben érdekelt embereket. Na de a konkrét kérdésem az lenne hogyha magamat biszexuálisként jelölöm meg ezen alkalmazásban és a "mindegy" kategóriát választom akkor szintén csak a "mindegy" kategóriát választó biszexuális embereket, vagy a "csak férfiak" kategóriában érdeklődő heteroszexuális nőket illetve a a "csak férfiak" kategóriában érdeklődő meleg férfiakat is bedobhatja nekem a Tinder?

2022. jan. 29. 18:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha én írtam volna az alkalmazást, akkor én csak biszexuális embereket dobálnék be mind a két nemből... De amúgy érdekes kérdés. Ezen most elgondolkodtam. Lehet tévedek, mert hetero szemmel nézem és nem akarok biszexuális partnert. Viszont lehet van olyan hetero, aki nem zárja ki ezt sem.

Lehet ez egy olyan funkció ami a Tinderből hiányzik, de igény lenne rá.

Szerintem próbáld ki és írd meg a tapasztalataidat. Kíváncsi vagyok én is.

2022. jan. 31. 08:23
 2/14 anonim válasza:
100%

Nem tudom, én a barátkozás célját nem remélném a Tindertől.

De egy próbát megér.

2022. jan. 31. 11:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Bumble appon van olyan funkció, hogy barátokat kereshetsz :) De én azt hallottam, ott is biszexnek kell jelölnöd magad, hogy mindkét nemet feldobja
2022. febr. 9. 21:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is más platformon kellene keresgélni… Tinder az kifejezetten partner kereső, nem barátkozós app. Én ha valamilyen speciális érdeklődési köröm van, akkor facebook csoportokba lépek be, instán is lehet azért témákat keresni. Pl én külföldön élek és van egy csoport, ahol a szintén külföldiek a városban (bármilyen nemzetiségű, de a közös nyelv az angol) rendszeresen találkákat szerveznek, mindenki csatlakozik akinek kedve van.
2022. márc. 3. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

Tinderen férfiként kiröhögnek, ha csak barátkozni akarsz, nőként meg így is úgy is meg akarnak dugni.

Nagyjábó ennyit tudok hozzátenni a kérdéshez.

2022. jún. 1. 06:24
 6/14 anonim ***** válasza:
Inkább a MEEF-t tudnám ajánlani, ott is vannak magyarok, bár kevesebb. :)
2022. jún. 2. 07:37
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi értelme van wzeknek az oldalak ak mert nulla nő likol nulla reagál. Durván kerekítve

80/20% jobb esetben 70/30% arány a férfi nő felhozatal.

És akkor nem említettem a bér/robot kamu profilokat..

Lehet az ötös lottón elöbb nyersz minthogy egy számodra külsőleg belsőleg vonzó nővel/lánnyal megismerkedj

Ha az utcán random oda mernék menni minden nap csak 1 nőhöz valószínűleg kb 1-2 hónapon belül lenne kapcsolatom HA (!) oda mernék menni és nem gyártanék kifogásokat, elméleteket miért ne menjek oda...

Persze ezt csak akkor tudnám meg ha merném...

De ha látom egy olyan nőt akibe wlső ránézésre bele tudnék szeretni külsőre majd belsőre eleve lehetetlennek tituálom biztos van barátja nem vagyok az esete tőlem 100 szor jobbat is talál minden téren... És akkor rájövök hogy egy kiüresedett remémyvesztett senki vagyok..

2022. jún. 12. 00:56
 8/14 anonim ***** válasza:
35%

#7: Ez még a PUA fénykora előtt működött olyan 2000-es évektől egészen 2017-18-ig.

Aztán jött a sok kókler, Valent Gábor meg Nicolas Victor és velük a terepgyakorlatok, amin ők jót kerestek, hasonlóan egy MLM rendszerhez (ahol a piramis csúcsa keres a sok balekon és még felül megéri, középen meg csurran-cseppen, utána viszont többet teszel bele, mint amit kiveszel), a nőknek pedig már a könyökükön jön ki az, hogy mindig leszólítgatják őket. Az elképzelt álomhercegüktől persze jól esne nekik, de általában akik ilyenre vetemednek, azoknál ritka, hogy ebbe a kategóriába tartoznának.

Mivel a lányok többsége általában nem szeret nyíltan konfrontálódni, esélyes, hogy bezsebelsz pár elérhetőséget, megengedi, hogy bekövesd őt Instán, aztán offol, ghostingol, letilt.

Sokaknak ez az illúzió egoboostot ad, hogy élőben beszélt egy lánnyal, talán még két puszit is kapott meg visszaigazolta őt, csak aztán semmi nem lesz belőle.

Mióta pedig az is terjed csicska körökben, hogy az így szerzett kontaktokat mutogatják a haveroknak meg vágnak fel vele, hogy mennyi jó csaj ismerőse van Facebookon, aztán sunyi mosollyal, hogy ezekből azért jópár megvolt, így ez is el fog múlni és normálisabb lány már unfriendeli is az ilyeneket vagy letiltja.

Vagy az ultimate univerzális "Bocsi, nem ismerkedem." vagy "Bocsi, van barátom, őt várom." "Bocsi, nem szeretnék beszélgetni." hármasból választ valamit.

2022. okt. 4. 03:09
 9/14 anonim ***** válasza:

8.

Érdekes szemlélet. Mennyi komoly kapcsolatos volt már?

2022. okt. 4. 10:56
 10/14 anonim ***** válasza:
48%

#9: Nem értem a leszólítgatáshoz hogy jön ide a komoly kapcsolat, de részemről a legtöbb annak indult (nyilván külföldi lánynál nem gondoltam azt, hogy a kedvemért majd itt marad és ásó, kapa, ahogy a szerelmi bánatos, megcsalt lányra se gondoltam, hogy majd rám cseréli le a pénzes pasiját, aki amúgy is az első szerelme és évek óta együtt vannak se veled se nélküled), viszont görcsösen nem fogok ragaszkodni ahhoz, ami nem működik.

Hogyan definiálod a komoly kapcsolatot? Összeköltözés? Időtartam? Szex?

Mert kapcsolatnak eleve azokat számolom, ahol szex volt, ahol csók vagy petting, azt kapcsolatkezdeménynek, akkor is, ha fiatal, lúzer koromban húztuk egymás agyát hónapokig is.

Összeköltözéssel óvatos vagyok, mert általában mindig a férfi jön ki ilyenekből rosszul, ha lelép a csaj és egyedül marad az albiban. De cuccoltam már oda csajhoz, csak ezek pont rövidebb ideig tartottak, mert lakva hamarabb kiismertük egymást.

Időtartamban meg 1 évnél hosszabb kapcsolatom nem volt, ebből 1-et én csesztem el gyávaságból, mert nem bíztam meg a nőben, 1-nél anyagilag nem voltam még azon a szinten, amúgy nem aranyásó volt, csak volt egy megszokott életszínvonala, amire én is vágytam volna, de nem olyan áron, hogy a jövőbeli terveimet feláldozva életem végéig gürizzek érte, a legutolsónál meg én vetettem véget, mert az anyós túlságosan belemászott volna a kapcsolatunkba és a lányát nagyon tudta befolyásolni, így én húztam volna a rövidebbet.

2022. okt. 4. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!