Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkéstem a társkereséssel?
39 éves leszek és igen még sosem volt barátnőm és teljesen szűz vagyok még csók sem volt sosem.
Jó lenne már egy barátnő, eddig nem ismerkedtem nem volt rá nagyon időm és csomó minden mással foglalkoztam, meg lehet az igényem is magas, szeretem a szép arcú vékony nagy keblű hölgyeket..
Jelenleg tinderen ismerkedem de egy hete sajnos 3 párom lett, de egyiksem akar igazán válaszolni
Engem az érdekelne, hogy jutott eszedbe a társkeresés most, ha eddig nem érdekelt?
Most ijedtem meg hogy ha szüleim nem lesznek akkor ki marad nekem
Viccesek vagytok, ez totál általánosítás.
És ha volt nője a 20-as éveiben?
Nekem voltak nőim. Több is és egy hosszú távú kapcsolatom is.
29 éves múltam amikor az utolsó kapcsolatom véget ért. Most 38 vagyok, tehát lassan 10 éve nem volt senkim.
Akartam de egyrészt már nem nézek ki olyan jól mint régen másrészt akik össze akartak volna velem jönni közel sem voltak olyan jó nők mint akikkel voltam előtte és mivel az igényeimet leadni nem akarom, marad a magány.
Ha 39 évesen eddig soha, senki nem akart tőled semmit, szóval még egy nyamvadt csókig se jutottál el, akkor van egy rossz hírem...
Neked esélyed nincs, kár lenne hitegetni. Menj el és vegyél igénybe fizetős szolgáltatást. Ha ennyire a karrieredre fókuszáltál akkor biztosa nvan rá pénzed. Nem ciki amúgy, egy igényes hölgy társaságát pénzért igénybe venni. Mostmár amúgy sincs semmi veszteni valód.
De azt sem értem, hogy hol dolgoztál? Milyen munkáid voltak/van, hogy SOHA SENKIT nem érdekeltél még minimálisan sem. Vagy szándékosan leráztad magadról az összes potenciális, érdeklődő nőt?
Félreértés ne essék, nekem nincs azzal gondom, ha valaki nem akar kapcsolatot, nem vágyik társra, se szexr stb. de akkor most hirtelen majdnem 40 év után miért kezdtél el mégis ez iránt érdeklődni? Ebben semmi logika nincs.
Mondjuk van egy még rosszabb hírem, valószínűleg ocsmány vagy. Extrém módon, különben biztosan lett volna legalább 1-2 nő aki próbált volna veled ismerkedni. Sajnos ez van, a külső az első szempont, ez a "beugró" a párkeresés során. Olyan mint álláskeresésnél az önéletrajz. Ha itt elbuksz, nincs tovább.
Szóval javíts a külsődön. Menj el edzeni, fogyókúrázz ha kell stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!