Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkéstem a társkereséssel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkéstem a társkereséssel?

Figyelt kérdés

39 éves leszek és igen még sosem volt barátnőm és teljesen szűz vagyok még csók sem volt sosem.

Jó lenne már egy barátnő, eddig nem ismerkedtem nem volt rá nagyon időm és csomó minden mással foglalkoztam, meg lehet az igényem is magas, szeretem a szép arcú vékony nagy keblű hölgyeket..

Jelenleg tinderen ismerkedem de egy hete sajnos 3 párom lett, de egyiksem akar igazán válaszolni

2022. febr. 2. 10:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Ha ez nem kamu... Akkor igen, kissé elkéstél. Bár nekem is van egy 31 éves, totál szűz nő ismerősöm, aki még a csókot sem próbálta. Ő vallásos és férjhez akarna menni meg gyerekeket szülni. Lehet össze kellene ismerkednetek.
2022. febr. 2. 10:10
 2/24 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem kamu akkor igen. Lefőtt neked a kávé. Eddig megvoltak nő nélkül akkor menni fog a hátralevő életedben is!
2022. febr. 2. 10:14
 3/24 anonim ***** válasza:
91%
Hát közel 40 évesen már sokkal kisebb a merítési lehetőséged, ez tény. A korosztályodba tartozók vagy kapcsolatban vannak, vagy elváltak, legtöbben gyerekkel. A fiatalabbak meg nem feltétlenül egy 39 évessel kezdenek.
2022. febr. 2. 10:18
 4/24 anonim ***** válasza:
67%
Érdekelne, hogy mit csináltál, ami 25 évre lefoglalt! Ennyi idő alatt, még akkor is lehetett volna valakid, ha ez sosem volt cél, hiszen nap, mint nap emberekkel találkozol.
2022. febr. 2. 10:32
 5/24 A kérdező kommentje:
4. Eléggé intro vagyok, meg barátok család ami lefoglalt, valamint a munkám..
2022. febr. 2. 10:36
 6/24 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos 39 évesen nem tudsz válogatni. Írod magasak az igényeid. Nem lehetetlen, de a hölgyek nagy része kb 30éves korára megtalálja azt a pasit akivel hosszú távu tervei vannak. Persze van lemerzsolódás a pasi hibájábol,de az ilyen nőkre nagy a kereslet. Picit nehéz elképzelni, hogy egy a te magas elvárásaidnak megfelelő lánynak elég a 0 testi szerelem ismereted.
2022. febr. 2. 10:36
 7/24 A kérdező kommentje:

Persze van lemerzsolódás a pasi hibájábol,de az ilyen nőkre nagy a kereslet

Miért nagy a kereslet? A pasik nem táplálják meg addigra a társukat?

2022. febr. 2. 10:40
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

35-45 éves korban is szoktak szakítani a párok

utána ők is társat keresnek (nálad nagyobb tapasztalattal)

2022. febr. 2. 10:45
 9/24 anonim ***** válasza:
Gondolom nem vagy helyes mennyire próbálkoztak már nálad?
2022. febr. 2. 11:15
 10/24 anonim ***** válasza:
84%

Engem az érdekelne, hogy jutott eszedbe a társkeresés most, ha eddig nem érdekelt? Egyik reggel arra ébredtél, hogy ezen a téren hiányérzeted van vagy eddig is vágytál volna rá, csak nem akartál erőfeszítést tenni érte?

Amúgy meg soha ne mond, hogy soha, de nem lesz egyszerű, a tapasztalatlanság mindenképp hátrány, de attól még láthat benned valaki fantáziát.

2022. febr. 2. 11:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!