Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Izomlázam masszírozni kéne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izomlázam masszírozni kéne, új ágyam tesztelni kéne. Ezzel meggyőzhetem azt, aki tetszik, hogy szükségem van rá?

Figyelt kérdés

Elkezdtem rendszeresen edzeni, és utána izomlázam szokott lenni. Jó lenne, ha valaki kimasszírozná.

Vettem új ágyat, de eddig csak az alvást teszteltem rajta. Az nem nagy teszt.

Indítottam már többféle szöveggel nő felé, komolyan elmondva, mit értékelek, mit akarok, de mindig elutasítanak vagy nem is válaszolnak, úgyhogy úgy gondoltam más szempontot helyezek előtérbe. Legrosszabb esetben is ugyanolyan eredményre vezet, mint eddig bármi más.

2022. febr. 1. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Hacsak nem vagy kezdő pszichopata, kényszeres hazudozó aki jól előtudja adni, hogy haldoklik, valahogy bűntudatot kelteni a másikban, ami keveredik a részvéttel, és így uralkodsz felette - nem.

Tehát vagy bukni fogsz, vagy kényszeres hazudozó pszichopata leszel. Egyik se nyerő.

Keress másik utat.

2022. febr. 1. 19:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
persze, kezdjük a tetővel a házépítést.. minek megfelelő terület, stabil alapzat, falak, stb.? Felesleges. Cserepeket kell először felrakni a levegőbe...
2022. febr. 1. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#1.) Sztem inkább kényszeres hazudozó :)

Ha tényleg nem jött össze ezzel a szöveggel a lányok felszedése, és gyakorlatban többször bizonyította.

🙃 Akkor minek írja ki ? :D

2022. febr. 1. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha tobb ev kemeny edzes utan produkalsz izomlazat akkor probalkozz vele, addigra talan lesz is olyan tested amit nem rohognek ki. Ezek a kis kezdo izomlazak semmit sem jelentenek.
2022. febr. 1. 20:03
 5/6 Humor Herold ***** válasza:
100%

Izomláz ellen nem a masszírozás a legjobb megoldás.Hanem ha edzés után alaposan lenyújtasz ;-) Ahhoz meg nem kell nő.

Az ágynak pedig az az elsődleges funkciója hogy aludjon rajta az ember.Aludni meg egyedül a legjobb, mikor teljesen szétterpeszkedhetsz rajta, nem nyom senki, nem vágja álmába a képedbe a kezét, nem horkol stb. Szóval egy igazi ágyteszthez sem kell nő.

Látod? Nem is kell neked nő..probléma megoldva! Szívesen ;-)

2022. febr. 1. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:

#2 Mekk mester vibes

a kérdező meg egy igazi móka Miki, nincs ezzel baj, a csajozás az egy olyan dolog, amit csak lazán szabad csinálni, semmi fölösleges görcsölés

2022. febr. 1. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!