Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik, beindít, de sosem tudnád/mernéd felvállalni?
Sziasztok!
Hogy néz ki az a férfi/nő, aki pokolian beindít, akiért megvesznél, csak legalább szexelhess vele, mert külsőleg akarod, de társadalmi, vallási, családi, munkahelyi anyagi, vagy más okok miatt sosem mernéd és tudnád felvállalni, hogy együtt vagytok vele?
Ha megoldható, inkább linkelj képet, de vigyázz, mert csak közszereplő fotóját lehet! (Bár tudok olyan esetet, amikor egy színésznő képe miatt töröltek kérdést, mert a takarítós csicska nem ismerte fel.)
Bocs, félreérthető voltam.
Úgy értem, hogy például: "Nekem bejönnek a fekete, magas pasik, de a család nem engedné. Pl. ez a típus: [link]
Szóval a típus a lényeg, nem az, hogy Tom Cruise.
Elég szélsőségesen fejezted ki magad. :D
Nem vagyok rajongó típus. Aki eszembe jutna, az a velem egykorú Jodie Foster esetleg. Őt is amiatt, mert a családom nem tudja, hogy biszex vagyok és tiltanának tőle. :DD
Nincs ilyen. Akitől undorodom az iránt nem tudnék szexuális vágyat érezni. Pl hányok a hájredős nyakú kopasz, nagydarab ogréktól, de nemcsak nyilvánosan nem mutatkoznék ilyen suttyókkal hanem titokban se feküdnék le soha ilyenekkel mert gusztustalanok.
Akit megkívánok, megszeretek, azt bárki előtt vállalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!