Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik, beindít, de sosem tudnád/mernéd felvállalni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hogy néz ki az a férfi/nő, aki pokolian beindít, akiért megvesznél, csak legalább szexelhess vele, mert külsőleg akarod, de társadalmi, vallási, családi, munkahelyi anyagi, vagy más okok miatt sosem mernéd és tudnád felvállalni, hogy együtt vagytok vele?
Ha megoldható, inkább linkelj képet, de vigyázz, mert csak közszereplő fotóját lehet! (Bár tudok olyan esetet, amikor egy színésznő képe miatt töröltek kérdést, mert a takarítós csicska nem ismerte fel.)
2022. jan. 20. 18:47
11/18 anonim válasza:
Sokszor volt, hogy haveromnak nem tetszett egy nő, nekem pedig igen. Én ezekből nem csinálok problémát, mindenki előtt felvállalom ha tetszik nekem valaki. Nem mások számára kell vonzó legyen, hanem számomra!
12/18 anonim válasza:
Egy felnyírt, színes hajú, vékony feminista lány aki jól néz ki. Iszonyat kíváncsi lennék milyen vele az ágyban.
13/18 anonim válasza:
Magas, sűrű kicsit göndör haj, daliás termet, szeme se áll jól, csibészes mosoly. Tökéletes külső. Amiért nem biztos, hogy valaha is fel merném vállalni, az hogy 8 évvel fiatalabb nálam. De nem nagyon van ilyen gondom, nem valószínű, hogy vonzanám, akkor se, ha szabad lennék.
15/18 anonim válasza:
Szerintem nem. :) Én be is jelöltem, hogy majd tudjam olvasni később is.
16/18 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem vállalok fel valakit. Hogy más mit gondol, nem érdekel, magamat, a vágyaimat pedig elfogadom.
17/18 anonim válasza:
Valami ultra feminin srác, mint James Charles (de nem pont ő).
L
18/18 anonim válasza:
Nincs ilyen. A csak szex önmagában olyan mint falat enni.
Borzalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!