Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik nagyon egy lány hogyan kezdjek el neki udvarolni, hogy ne legyek túl nyomulós sem?
Figyelt kérdés
Egy boltban dolgozik ahová gyakran járok.2022. jan. 22. 05:20
1/10 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, hogy nagyobb jattokat hagynék ott neki, de ezt nem minden lány szereti, sokan el se fogadják és kitudja ő hogyan viszonyulna hozzá.
2022. jan. 22. 05:21
2/10 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy van e kedve találkozni egy kávéra vagy moziba menni!
De amúgy ezek a lányok naponta kismillió ajánlatot kapnak!
3/10 anonim válasza:
Boltban nem hiszem, hogy lehet borrabalót adni. V legalábbis én nem hallottam róla.
De legyél kedves, érdeklődő, beszélgess vele kicsit ha van rá mód.
Esetleg ha veszel valamit, vegyél egy csokit és add oda neki.
Hívd el egy kávéra.
5/10 anonim válasza:
Nézz ki jól! Minden más teljesen mindegy.
6/10 anonim válasza:
Hogyha barátnőt keresel, ne bánj úgy vele, mint egy prostival.
Kezdeményezz beszélgetést, hívd el udvariasan egy kávéra. Ha elfogadja, ott fizetheted a fogyasztását!
7/10 anonim válasza:
Nőként azt javaslom, hogy kezdj el vele beszélgetni kötetlenül először. Ha erre vevő, örül, amikor mész, jelzéseket ad, akkor elhívhatnád egy kávéra. Ne a pénzen ( borravalón) keresztül közelítsd! Ez olyan, mintha meg akarnád vásárolni…
8/10 anonim válasza:
Hülye, jattbol akar jelezni xddd
Szakadok
9/10 anonim válasza:
-És hogy ismerkedtetek meg anyu?
-Apád otthagyott 600 forint jattot, rögtön bele szerettem. 😍😍
10/10 Senior Séf válasza:
Apránként, lassan. Kezdj néhány elismerő pillantással, aztán apró (és lehetőleg kétértelmű) bókokkal. Ez már elég ahhoz, hogy este, amikor lefekszik és számba veszi az aznap történteket, te is ott legyél az emlékeiben. Ezek az esti "ábrándozások" visznek majd közelebb a szívéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!