Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nő! Ha kinézőben egy komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nő! Ha kinézőben egy komoly de nem biztos, eközben közbejön egy biztos lehetőség, tetszik de nem annyira komolyan, mit teszel?

Figyelt kérdés

Tehát van egy férfi, aki úgy érzed megfelelő számodra, komolyan gondolnád vele. De még csak alakulóban van a dolog és nem halad annyira előre. Várod hogy lépjen, de még nem tette, vagy már megtette, de valami miatt nem ér rá, vagy nincs alkalmatok találkozni gyakran. Akármi miatt is, de még nem haladt annyira előre a dolog és egyelőre még kétséges, hogy fog-e továbbra is lépni feléd, vagy ha ezt megteszi, akkor ez jól fog-e kisülni. Minden lehetőség megvan rá, de még nem biztos.

Eközben jön más, aki a sok többi érdeklődő közül kitűnik számodra és tetszik, nem tűnik annyira komolynak mint az akivel komolyan gondolnád, de mindenképpen bejön és már biztos lehetőség kínálkozott fel, mert ő esetleg rámenősebb volt, vagy egyszerűen csak olyan helyen van, ahol több időtök volt összeismerkedni.

Mit teszel ebben a helyzetben? Vársz arra, aki igazán nagyon bejön, még ha bizonytalan is, és a többit elküldöd?

Megadod az esélyt annak, aki biztos lehetőség és szintén tetszik, de annyira nem komoly? Összejössz a biztos lehetőséggel? Vagy egy mellékes kalandra jó lehet ő is mivel bejön ő is, csak egy jött-ment lesz miközben továbbra is vársz az igazira hogy lépjen?

Hogy oldod meg ezt a helyzetet?

2022. jan. 27. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
27%

"Hogy oldod meg ezt a helyzetet?":

Keresek egy Chad -et Tinderen és szexelek vele az első randin. Aztán felnevelek gyerek helyett 3 kutyát és dog mum leszek.

2022. jan. 27. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az igazira várok mindig. Figyelem, otthon senki ne próbálja ki!😂 Soha nem jött még be, de nem tudok a szívem ellen dönteni.🤷🏼‍♀️
2022. jan. 27. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Várok és randizgatok, mi mást csinálnék. Ez alapján nem ismerem egyik "alanyt" sem, korai lenne dönteni
2022. jan. 27. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:

A korábbi tapasztalataim alapján azt mondtam volna, hogy megtartanám mindkettőt.

Okosabban és egy kicsit érettebben azt mondom, hogy nem várnék egyikre sem. Jól érezném magam a másodikkal egy darabig és annyi. Még abból is lehet komoly kapcsolat, ha ilyen jól kijönnénk.

2022. jan. 27. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Én ilyenkor leülnék az egyes számú "jelölttel" beszélni, hogy mégis mit vár a kapcsolattól, hol állunk, tervez-e valami előrelépést. Ha kummant, mismásol, akkor hagyom a fenébe, nem tini vagyok már, és nem is abban a korosztályban keresek, tudja már az ember, hogy akar-e engem igazán, és ha igen, akkor tegyen is érte. Ebben az esetben én adnék esélyt a másodiknak, ha amúgy tetszik, és nemcsak búfelejtőnek lenne jó.
2022. jan. 27. 23:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egymástól függetlenül kezelném a két dolgot. Magyarul az első jelöltet nem azért hagynám, mert van második, hanem mert önmagában nem oké. Döntés elé állítanám és ha nem tud egyértelműen elköteleződni, akkor szevasz. Nekem sincs már cérnám több hónapon át piszmogni valami nyomorulttal, aki valószínűleg a szex után benyögné, hogy hopsz, mégsem. A "nem tudom" nálam egyenlő a nemmel...

A másodikkal meg ettől függetlenül randiznék, megnézném, hogy az elsőtől függetlenül működőképes-e a dolog, tudok-e szerelmes, boldog lenni mellette, nem pedig csak egy kompromisszum jobb híján.

Aztán vagy valamelyik vagy egyik sem

2022. jan. 27. 23:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen a másodikat választom, most mit várjak az elsőre? Ha akarta volna már rég összejöhettünk volna ugyanúgy mint a másodikkal.
2022. jan. 28. 06:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez igy keves info. Az elso eseteben ellentmondas, amit irsz mert hol azt irod, hogy ketseges a folytatasa a komoly lepeseknek a pasi reszerol, hol meg azt hogy biztos. Nagyon nem mindegy miert nem er ra. Ha urhajos es epp urmisszion van de a nasa kozpont is kozvetiti hogy beszelni tudjunk es maganuton is videochatel velem, es mindene a kommunikacios eszkoze es legszivesebben a kezebe szorongatna, es le nem lehetne vakarni rola, mert az az egy eszkoz amivel az urbol kapcsolatba tud velem lepni, akkor nyilvan komolyan gondolja es akarja velem. Az mar mas kerdes hogy nem mindenki birja ezt az eletformat.

Ha szimplan nincs kedve hosszabb ideig talalkozni es nincs indoka ra miert, akkor meg nyilvan nem is gondolja komolyan. Nagyon nem mindegy mi az oka.

A masodik esetben is ellentmondas. Aki ramenos es tudja mit akar es akarja a tobb talalkozast, anelkul hogy leteperne a masikat es meg akarja ismerni, azt komolynak nevezik.

Amugy nem vagyok kalandozo típus nyilvan nem kalandoznék, hanem elvárnám az őszinteséget, es nem a mellébeszélést.

2022. jan. 28. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!