Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek ennyire panaszkodni azok is, akik jó helyzetben vannak? És miért nem tesznek mások, hogy jobban legyenek?

Figyelt kérdés

Rengetegszer látni, hogy egyes nők panaszkodnak, hogy nekik milyen nehéz a társkeresés. Egy részük még azzal is tetőzi, hogy náluk nem próbálkozik soha, senki.

Természetesen, ez jellemzően nem igaz. Miközben arról beszélnek, hogy nekik nehéz és nincs egy normális pasi sem, voltak kapcsolataik már és tinderen is pár nap alatt több, mint 100 jelentkezővel ismerkedhetnének. A "nem próbálkozik nálam senki" lány ismerőseimnél konkrétan tudom, hogy próbálkoztak srácok.

(Itt is jönnek naponta nőktől kérdések, hogy nem találnak senkit és milyen nehéz nekik a társkeresés. Majd kiderül, hogy egekben vannak az elvárásaik, nekik senki sem jó és még nem is próbálkoztak sok helyen.)

Ez miért jó? Miért nem lehet örülni és élvezni a lehetőségeket?

De, pasi oldalról is érdekes a helyzet. Van egy csomó átlagos srác, akik ha kicsit jobban adnának magukra, találnának barátnőt. De, nem adnak. Nem fogadják meg, hogy kicsit változtassanak a beszélgetésükön, a hajukon, a ruházatukon, esetleg eddzenek. Esetleg társkeresőre értelmes képet tegyenek fel.

Szóval, ők pedig miért nem élnek a lehetőséggel, hogy javítsanak magukon?

2022. jan. 15. 19:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Mit tudom én, amúgy meg minek filózol ilyeneket,inkább igyál egy sört.
2022. jan. 15. 19:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Mert zavaró, hogy itt is a kérdések negyede ebből a panaszkodásáradatból áll. Sört később fogok egyet, egészség! :)
2022. jan. 15. 20:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Ilyenek az emberek ,szeretnek nyavalyogni,na bontsd azt a sört.
2022. jan. 15. 20:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért panaszkodnak mert könnyebb panaszkodni mint tenni hogy jobb legyen.
2022. jan. 15. 20:05
 5/13 anonim ***** válasza:

26/L vagyok, kapcsolatban, de egész életemben önbizalomhiánnyal küzdöttem és amióta érdekel a pasizás úgy gondoltam, hogy nem találok senkit és nálam nem kezdeményez senki (igen, így is, hogy volt már több kapcsolatom is).

Először 12 évesen tetszett meg egy srác úgy komolyabban, úgyhogy vegyük innen a dolgot. Nos 12-18 éves korom között nem igazán adtam magamra. Hízásra hajlamos vagyok, nem érdekelt se a smink, se a divat (ez mondjuk gyerekként nem is baj), valahogy nem törődtem a külsőmmel (fürödtem meg minden persze, igénytelen nem voltam, csak nem szép). Úgyhogy 12-16 éves korom között csak nekem tetszettek srácok, én nekik nem. Volt egy-két próbálkozó, de vagy hülyén próbálkoztak, amit nem úgy vettem, hogy akarnak valamit, vagy én találtam bennük valami olyan hibát, vagy csak én nem vonzódtam hozzájuk. 16-18 éves korom között volt két párkapcsolatom. Nekik nem a külső volt a fontos. Itt végre elkezdtem érezni, hogy mégis van esélyem olyan fiúknál, akiknél én is akarom. Miközben velük kapcsolatban voltam, nem próbálkozott senki. Bulikban odajöttek táncolni, de komolyabban nem kellettem senkinek. Aztán 18 évesen volt egy "glow up"-om egy szakítás után, akkor fogytam is, vettem új ruhákat, jobban törődtem a külsőmmel. Akkor megszaporodtak a bulikban nyomuló srácok, na de komolyat még mindig nem akartak tőlem.

19 éves koromban jött be a Tinder, életem első társkereső appja. Ezeket 26 éves koromig használtam, persze nem folyamatosan, csak időszakosan. Nekem innentől kezdve az összes kapcsolatom internetről volt. Na és itt van az, ami miatt az önbizalmam még lejjebb ment. Igen, Tinderen sok fiúval matcheltem. Igen, sokan írtak rám. Igen, sok randim volt és többnyire én nem akartam velük folytatást (persze volt, hogy ők offoltak). Na de 7 év alatt egyetlen egy darab olyan srác sem volt, akit személyesen ismertem meg és kapcsolat reményében ismerkedett volna velem. Egy sem. Ez részben azért volt, mert amikor már nem jártam suliba, akkor kevesebbet jártam társaságba, de ha belegondolok, még ezelőtt is csak 2 kapcsolatom volt személyes ismeretségből, az nem sok. Úgy éreztem, ha rám néznek, ha megismernek, nem kellek senkinek, Tinderre fel tudok tenni jó fotókat, meg akkor igazából bárkivel elbeszélgetnek a fiúk, akikkel match van és úgy éreztem, nem én kellek nekik, hiszen nem is ismernek, csak kapcsolatot akarnak és én pont visszaírok nekik, aztán mire személyes találkozóra kerül a sor, már beleélték magukat és így szívesen jönnek össze velem, de ha egy buliban vagy más eseményen meglátnak, nem hinném, hogy odajönnek, nemhogy párkapcsolat alakuljon ki...

Úgyhogy személy szerint én ezért gondoltam azt, hogy nem kellek senkinek, meg hogy nem próbálkozik nálam senki. A netes dolgokat nem vettem annak az előbb említett okok miatt.

Úgy érzem, a mostani barátomban megtaláltam mindent, amit kerestem, de kérdés, hogy ő leszólított volna, vagy sem élőben.

2022. jan. 15. 20:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Normális párt találni nehéz. Mindenkinek. Pont. Aki ezt nem fogja fel, az idióta.
2022. jan. 15. 21:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nők és férfiak iránt is ugyanannyi normális partner érdeklődik. Az a különbség, hogy a férfiak irigylik a nőknek nyáladzó undorító söpredékeket, ami kvázi a különbözetet jelenti a két nem között és amitől a nők legszívesebben örökre megszabadulnának.
2022. jan. 15. 21:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem próbálkozik senki="Jaj, nem írt rám a magas kigyúrt alfa, akinek arról árulkodnak a képei, hogy mindig más más helyen nyaral és mwnnyi pénze, milyen nagy háza és menő kocsija van." Nem ír rám, pedig pont egy ilyen pasit érdemlek, hiszen pénztáros vagyok a tescoban zsíros hajjal, bojler testtel! Intelligens is vagyok, mindent tudok az éjjel-nappal Budapest szereplőiről!"
2022. jan. 15. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8 - Te ismersz olyat, aki ezt konkrétan mondta, vagy ennek te vagy az értelmi szerzője? Mert ha utóbbi, akkor veled van a gond.
2022. jan. 15. 22:08
 10/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, ez így van, semmi gond nincs velem. Nehogy valaki azt mondja már, hogy egy átlagos vagy épen csak átlagos csajra nem írnak rá vagy 20-an 30-an, nem a f.szt nem, csak azok között ugye nincs ott az alfa kan.
2022. jan. 15. 22:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!