Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy tőletek egy jóval idősebb nő próbálkozott nálatok ti meg nem éltetek a lehetőséggel, majd megbántátok azt pár év múlva?
Figyelt kérdés
Persze ugye a legtöbb férfinél nem próbálkoznak a nők, de én annó nem voltam egy ronda alak, amikor a céghez kerültem és volt 2-3 nő, akinek nem voltam közömbös. Akkor 26 voltam és volt egy nő, aki akkor 36 vagy 37 volt (közötte) és nem egyszer kifejtette, pl hogy pl elmennék a céges buliba, ha Péter (én) elhívna. Nem tudtam mire vélni a dolgot, meg azért csak csak 10 évvel idősebb volt a nő és akkoriban még a fiatal, 25 alattiak jöttek be nekem. Aztán teltek múltak az évek, nevezetesen én vagyok most 36, mindketten máshol dolgozunk már, és ránéztem közösségi oldalon ennek a nőnek az adatlapjára, az akkori képeire. Aztán mondom atyaég, ezt a nőt kihagytam annó? Top 10 es milf volt. Én barom, ökör, állat. Azóta már ő 46 éves és egy magától idősebb, 54 éves gazdag üzletember felesége. De azóta is ha bárkinek (vagy 10 ismerősnek) mutattam a nőt, amikor szóba került, hogy na kik voltak neked, házas vagy e már, stb. Akkor mutattam, hogy volt 1-2 érdekes nő, aki próbálkozott. Ha mutattam ezt a nőt, mind a 10 haver mondta, hogy te barom hülye, ezt a nőt hogy hagyhattad ki? Mondták mind, hogy ilyen nővel egész nap az ágyban lennék...2021. dec. 17. 16:52
1/6 anonim válasza:
Húszas éveimben volt, hogy bepróbálkozott idősebb nő, volt hogy visszautasítottam, vagy nem próbálkoztam be nála. Akkoriban oka volt, hogy így döntöttem, és most se csinálnám másképp.
Ha neked megváltozott a véleményed, mi akadályoz meg benne, hogy bepróbálkozz?
2/6 anonim válasza:
Hát lehet, hogy ma már nem tetszenél neki. Én harmincas nő vagyok és volt kalandom huszonévessel, viszont ma már nem jön be annyira, a fiúk is változnak és ha pont az a fiatal kis suhancság tetszett benned neki anno, akkor az már nem fog ennyi idősen valszeg. Amúgy a legtöbb 25 éves simán lefeküdne egy 10-15 évvel idősebb nővel, ha annyira jól néz ki. De mostmár felesleges ezen agyalnod, az a nő nem fog kötélnek állni, mással esetleg még megpróbálhatod.
3/6 FoxtrotLidérc válasza:
Én próbálkoztam vele (nem fordítva), de nem bánom, hogy nem jött össze a dolog. :)))
4/6 A kérdező kommentje:
De mostmár felesleges ezen agyalnod, az a nő nem fog kötélnek állni, mással esetleg még megpróbálhatod
Nem is akarom, már régóta házas a nő. De a mostani fejemmel az akkori nő nagyon bejött.
2021. dec. 17. 17:51
5/6 anonim válasza:
Hát akkor engedd el, nem értem, mi a probléma, hogy ennyire egy 10 évvel ezelőtti eseten rugózol. Kb mindenkinek van olyan, akit "elszalasztott", de ez van.
6/6 anonim válasza:
Nő vagyok,és nem próbálkoztam be,de jól tudta a huszonévvel! fiatalabb srác,h bejön nekem. Akkor tett is egy félénk lépést,de ez csak jelzés volt felém,h én se vagyok közömbös Neki. Kb 2 éve nem láttam amikor kaptam Tőle egy :) szmájlit. Én csak elméletben játszottam el a gondolattal,ahogy Ő,éppen házasságkötés előtt,szintén. De meggyőződésem,h nem felejtjük el egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!