Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pingin kérdése:
Lehet valami háttér amögött, hogy mindig olyan ember
tetszik aki számomra elérhetetlen?
Hasonló helyzetben vagyok én is csak én már 40 éve csinálom ezt. Cserébe soha nem volt még csajom. Engem mondjuk már nem zavar, 30 éves koromig még jajveszékeltem a dolgon, de már nem.
Egyetlen ami zavar, hogy képtelen vagyok rávenni magam bármire. Iszonyat sok szabadidőm van. Simán megtanulhattam volna még 2-3 nyelvet (magyaron kívül 2-t beszélek folyékonyan amúgy) meg mondjuk még 2 diplomát (1 villamosmérnök MA diplomám van), akár valami nehezet is mint orvosi stb. annyi időm van :(. Mondjuk az se segít, hogy csak 1-4 órát szoktam dolgozni otthonról naponta és péntekenként már évek óta nem dolgozom...
Esetleg ezeken gondolkodj el.
2022. jan. 22. 18:24
1: Miféle helyen lehet 1-4 órát dolgozni és unatkozni? A cégek nagy részének az is fáj ha félóránként rápillantassz fél percre a telefonodra, vagy nem dolgozod be a félórás ebédidődet. (pedig szoftverfejlesztés területen otthonról dolgozom sokat, de még így is ez a véleményem)
2022. jan. 22. 19:05
#2 - 1-es vagyok, IT solution architect, amíg senior/princial software engineer voltam én is sokat dolgoztam. Mostmár más dolgozik "nekem". Egyébként US időzónával dolgozom sokat, délután 1-2 fele szoktam felkelni, akkor van pár tárgyalásom USA-val. Aztán vége. Néha megesik, hogy becsúszik 1-1 hosszú nap, de azt általában másnap "rábüntetem" a cégre :).
2022. jan. 22. 19:14
3: És miket lehet elvégezni ennyi idő alatt? Ha jól értem akkor már csak gyakorlatilag code review-zod a többi embert?
2022. jan. 22. 19:19
#4 - Code review-t megcsinálják a senior/principal levelen levők. A business requirementeken is ők mennek végig (ez elég időrabló) és abból építik fel a software desing-t. Én utóbbiban segítek ill. hagyom jóvá, hogy az ne legyen szar (pl. Indiából sok szar jött régen, az én org-om emiatt szép lassan lepítette a szar indiaiakat...). Nálunk Indiában már csak az operations van, azt meg mindenhol inkompetens hülyék csinálják ráadásul az nem is az én org-om, szóval nincs is beleszólásom... Nálunk szoftverfejlesztők csinálják a tesztelés jelentős részét is UAT előtt, cserébe elég jól meg vannak fizetve, van QA team de én akárhol dolgoztam eddig mindegyik inkompetens hülye volt úgyhogy nálunk ez sokkal jobban működik így (ami tök logikus is).
2022. jan. 22. 19:27
Egy embernek egyszerre több személy is tetszhet, így ez természetes jelenség. Ha a kérdésedben szerelemről van szó, valószínűleg nem a konkrét személybe vagy szerelmes, hanem amit az unatkozó óráidban elképzelsz róla. Javaslom elmélkedés helyett inkább cselekedj, ismerd meg, hogyha visszautasítanak fogadd el és lépj tovább. Ne menekülj ábrándokba, gondolj rá mi lett volna ha, mert évekre rabja leszel.
2022. jan. 24. 13:48
Szerintem igazából félsz az elköteleződéstől.
2022. jan. 24. 15:20
Ha mondjuk nem olyasmire gondolsz, hogy valami híres színészre vágysz, hanem a közeledben lévő elérhetetlen, családos, emberre, akkor én azt kérdezném, hogy gyerekkorodban nem nőttél-e fel olyan családban, ahol nem voltak otthon a szüleid, vagy elérhetetlenek voltak, mert mondjuk elhanyagoltak, vagy ittak. Sajnos amit megszoktunk gyerekkorban (és nem dolgoztuk fel), azt keressük tudattalan.
2022. jan. 25. 11:05
8#
Megható ez psziho duma, ami úgy tűnik mint egy megalapozott tézis.
Az én szüleim egészen rendben voltak, sosem hanyagoltak el. Mégis pont ugyanolyan helyzetben vagyok mint a kérdező, szinte mindig foglalt aki tetszik.
A problémát leginkább abban látom hogy szinte minden nő foglalt is, tehát nincs választék egyedülállókból. Így pedig esélyes hogy foglaltba esik bele az ember
2022. jan. 25. 16:49
#9 Furcsa, mert én pont az ellentettjét látom. Haverjaim miatt rengeteg felsőkategóriás csaj ismerősöm van és a legtöbb még így 40 fele is "egyedül" vannak. Idézőjel mert dugják őket sokan, csak nincs fix, max pár hónap és már jön is a következő.
Mielőtt még valaki mondaná, nem, ezek nem buta lányok, egyetemet végzettek, jogászok, orvosok, építészek, stb. Csak kihasználják az élet által adott lehetőségeket. Jól teszik. Én is kihasználnám ha tehetném, de speciel nekem semmi esélyem ezeknél a nőknél :).
2022. jan. 25. 17:10
További kérdések: