Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami háttér amögött, hogy mindig olyan ember tetszik aki számomra elérhetetlen?
9-es. Nézd, ha a te környezetedben mindenki foglalt, és nincs egyetlen facér nő sem, akkor nyilván nálad nem a "pszicho duma" érvényesül.
Elérhetetlen lehet az is, aki túl jó/szép/okos/gazdag/stb hozzád. Akkor is olyat nézel ki, akit nem kaphatsz meg, mert neki nem kellesz.
"Elérhetetlen lehet az is, aki túl jó/szép/okos/gazdag/stb hozzád. Akkor is olyat nézel ki, akit nem kaphatsz meg, mert neki nem kellesz."
Érdekes hogy akit éppen kinéztem magamnak (azaz éppen belé vagyok titkon bolondulva) az hozzám képest túl szép, túl okos, túl jófej, egyszerűen tökéletes egy ilyen tökéletlen pasashoz mint én.
Mégis az egyetlen akadály kettőnk között hogy ő már házas. Legalábbis szimpatikus vagyok neki, így lenne esélyem, ha nem lenne férjnél. Utóbbi persze utólag derült ki, nem erre gerjedek, csak ez jut.
Nem érzem hogy tehetek róla, egyszerűen aki olyan jó nő hogy bejön nekem, azt mindig megfogta már valami mázlista csóka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!