Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy olyan munkanélküli életművésszel aki Nyugat-Európai segélyt bulizott ki magának, de nem csinál semmit, nincs ambíciója?
(NEM rólam van szó!) (DE ismerek ilyet személyesen, nem is egyet)
Olyan életművészről van szó, aki (a példa kedvéért) 1000 Euro állandó szociális segélyt bulizott ki magának valamelyik jóléti országban (ami nettó 370 ezer forint). Ezt élete végéig fixen kapni fogja, úgy hogy nem kell csinálnia érte semmit. Tehát csak elvan mint egy here, mégis a magyar medián fizetés kétszeresét megkeresi, igaz munka nélkül.
Nektek kellene egy ilyen pasi? (Indoklás is jöhet)
Érdekes hogy itt mindenki milliós fizukat kap. A gyakori népe igazi elit.
Szerintem nem rossz pénz. Heves, Borsod megyékben kimondottan jó "fizetés". Munkával nem keresek ennyit.. Ettől függetlenül nem kellene ilyen pasi. Idegesítene hogy én dolgozok, ő meg csak van.
Ha együtt élnénk akkor zavarna hogy egész nap a házamban van. Az ilyen amúgy is más mentalitású..pl nem érti meg hogy más ember kifárad, mert dolgozik, és szeretne pihenni. Ő kipihent, ráér mindig, megsértődne ha nem pont vele akarnék munka után foglalkozni stb
29: Nagyon is sok feltétele van itt a 22800 Ft-nak, max. egy évre adják, minden évben újra el kell nyerni és havi 2 jelenés van álláskiközvetítésen, 30 nap munka 12 havonta, tanfolyamokon részvétel, és ami még eszükbe jut random.
Nem hiszem, hogy ennek megfelelője volna bárhol az 1000 Euro feltétel nélkül!... Esetleg egy csökkent munkaképességi juttatás, legkisebb rokkantnyugdíj... de állampolgárság nélkül?.... És annak is van pár évenként felülvizsgálata.
Nézd, feltételhez kötött alapjövedelmeket érdemes megszerezni, hülya, aki kihagyja. De szerintem te is csak hallomásból tudod ezt és nincs pontos infód a feltételekről, amikre kapta. Lehet, hogy van egy kinti házastársa például... és akkor már nem is olyan jó parti.
34: De hát nem kell ott élnie!
"Viszont kérdés az, hogy a szabadidejében mit csinál"
Szerelmi életet él veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!