Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy olyan munkanélküli életművésszel aki Nyugat-Európai segélyt bulizott ki magának, de nem csinál semmit, nincs ambíciója?
(NEM rólam van szó!) (DE ismerek ilyet személyesen, nem is egyet)
Olyan életművészről van szó, aki (a példa kedvéért) 1000 Euro állandó szociális segélyt bulizott ki magának valamelyik jóléti országban (ami nettó 370 ezer forint). Ezt élete végéig fixen kapni fogja, úgy hogy nem kell csinálnia érte semmit. Tehát csak elvan mint egy here, mégis a magyar medián fizetés kétszeresét megkeresi, igaz munka nélkül.
Nektek kellene egy ilyen pasi? (Indoklás is jöhet)
19-es, egyébként írhatok neked privátot munkával kapcsolatos kérdéssel?
Vagy itt kérdezzem?
Ha pénteken nem dolgozol edzés és hasonlo nem játszik ?
Nekem van párom , öreg is vagyok, azt ha nem csinálok semmit akkor is évente pár megfelelő kinézetű hölgy szeretne velem ismerkedni, tehát még 40 felett se rossz a párkapcsolati ertekem.
És ehhez nem kell havi 1.8m (pedig ki tudja, talán az is van, de teljesen lényegtelen ismerkedési szempontbol) nem kell BMW sőt, meg talán hátrányos is.
Ha van időd próbáld ki, van haszna :)
#20 Hidd el, azok a nők sokkal többet is simán megkapnak olyanoktól, akik még jól is néznek ki l. pl. korábban említett barátaim. Saját bőrömön tapasztalom. Ráadásul ők nem is egy lányt foglalnak le egyszerre. Ezen a szinten a jó kinézet alap. Én meg ronda vagyok. Stylist meg a buzіknak való és utána is ronda maradnék :). Ilyen az élet.
A kérdező kérdésére a válasz. Borsodban lehet ér valamit 400k HUF. Magasan kvalifikáltak körében meg egy hétvégén elbuliztad a Symbol VIP-ben.
Miért érzem kamuszagúnak? Életed végéig semmi sem jár fixen, még ha valahogyan az adott jóléti ország állampolgára vagy sem.
Itt egyébként negatív válaszokat fogsz kapni, mert álszentek az emberek.
Tudod, Mészáros Lőrincet is mindenki leköpné, személyesen meg mindenkinek ott lenne a nyelve a seggében, hátha neki is jut valami.
A kérdésre válaszolva, a felső 10%-nak valóban kevés, hiszen ő maga is többet keres és többnyire olyan munkával, amit szeret.
De a társadalom alsó 70-80%-ából válogathatsz, akik 300 alatt keresnek, vagy úgy keresnek 4-500-at, hogy gyűlölik a munkájukat, a túlórákat, stb.
Az viszont még ütközési pont lehet, hogy egy idő után frusztrálni fogja és irigy lesz rád, hogy te láblógatva, otthon henyélve megkapsz ennyit, míg neki elvesz havi 200 órát az életéből a munka meg az oda-vissza utazás, ha meg home officeban keccsöl, akkor még inkább látványos, hogy neki munkával telnek a napjai, neked meg mókával és lazulással.
#20: Annyira szépen ellentmondtál magadnak a második bekezdésedben. Eleve kezdjük ott, hogy 5 szeretetnyelv van, amiből az egyik az érintés (nem csak a nőknél), te ilyen vagy, de attól még a társadalom maradék 80%-a (egyenletes eloszlás esetén) meg másmilyen. És ne gyere közhelyekkel, hogy "mindenkinek jól esik" mert vannak fokozatok és mértékek. Nem egy olyan lányt ismerek, aki kifejezetten érinthetetlen porcelánbaba és soknak például azért nincs normális kapcsolata, mert utál csókolózni, utál bújni, de még az ölelés is olyan nála, mint mikor gyerekként kényszerből meg kellett ölelned egy sosem látott rokont.
A másik meg, hogy ha igaz lenne, amit állítasz, akkor tele lenne ilyen párokkal a világ.
#23: "Nekem van párom , öreg is vagyok, azt ha nem csinálok semmit akkor is évente pár megfelelő kinézetű hölgy szeretne velem ismerkedni"
Én is ilyen leszek, ha megöregszem, hogy naivan azt hiszem majd, hogy akar tőlem valamit egy csomó nő, közben meg csak a safe space-t látják bennem? Majd ha eggyel is eljutottál a szexig, majd akkor gyere vissza. Addig csak illúzió. Olyan, mint a "rámmosolygott, tehát bejövök neki".
#24: A magasan kvalifikált nők nem szórják el alja szórakozóhelyeken túlárazott alkoholra a pénzt, csak a proli instahercegnők, akiknek apuci vagy valami sugar daddy tolja a pénzt hátulról, nekik meg fogalmuk sincs a munka és a pénz értékéről. Esetleg prostituáltak és könnyen jön, könnyen megy.
"Miért érzem kamuszagúnak? Életed végéig semmi sem jár fixen"
Ahogy az egyik delikvens ismerősöm fogalmazott: "Az életben semmi sincs ingyen.. najó, kivéve az osztrák segélyt."
Más országokban teljesen más a létbiztonság fogalma mint itt. De igen, ott örökké jár, ha van 1 év bejelentett munkaviszonyod ÉS 1 év bejelentett ottani állandó lakcímed. (Sokan az utóbbit cseszik el, nem jelentik be kintre magukat, így nem is fog járni az örök manna)
#29: Gyorsan rákerestem és ugyanaz, mint ami itt van, csak itt 22800, ott meg "picit" magasabb az összeg. De hasonlóak a feltételek. És amennyire az osztrák hivatalokat ismerem, ott találnak is neked rövidesen munkát, ki is közvetítenek, sőt, ott ténylegesen ellenőriznek is jobban, nem úgy, mint itt, hogy csak papíron...
Szóval eleve kint vagy bejelentve, vagyis ha nincs valami nagyon jó kapcsolatod, akkor fizetsz azért a bérleményért, ahova bejelenteted magad.
Ez közel sem olyan egyszerű, amennyire lefested és messze van attól, hogy életed végéig jár.
30-as
Mégis kell lennie valami kiskapunak, mert már évek óta itthon élnek, itthon van az állandó lakcímük, és mégis kapják azóta is. És ez nem valami adminisztrációs hiba, úgy évente egyszer visszamennek, és megújíttatják a segélykérelmet, ennyi.
Ha működik akkor nem hülyeség. Ezer kiskapu van amivel a jóléti országokban segélyhez lehet jutni, magyar szemmel nézve nagy összegű segélyekhez és örökre. Csak mondom, a legtöbben ott cseszik el, hogy kimennek, dolgoznak akár sok évet is kint, mégsem kapnak semmit, mert nem jelentették be az állandó lakcímüket egy ottani ingatlanba, és nem regisztráltak be a munkaügyibe. Pedig ez csak 1-2 űrlap kitöltése lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!