Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Munkanélküliként nincs esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkanélküliként nincs esély ismerkedni?

Figyelt kérdés
Valamiért ez taszítóbb sokaknak mint másoknál a plusz kilók vagy az ápolatlan lenőtt haj...
2021. máj. 6. 15:11
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
Ugyam miért?
2021. máj. 6. 15:13
 2/48 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani, de randin mondod a másiknak, hogy fizess te ? :D Vagy másnak úgy se megy hogy jól fizető munkahelyük van.... Gondolom férfi vagy egyébként.

Hacsak nem egy zsákfaluban laksz, akkor munkakeresés csak hozzáállás kérdése.

2021. máj. 6. 15:13
 3/48 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. Nem zsákfaluban lakom, hanem kisváros de elég korlátozottak a lehetőségek. Egy ideje sehol semmi.
2021. máj. 6. 15:16
 4/48 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy kivel ismerkednél, és a munkanélküli mit takar.

Én speciel azért akármennyire hajtom a partneremnél azt, hogy dolgos legyen, azért covid időszakban megértem, ha vki nem talál munkát. Kérdés, hogy ez mennyire tartós... 1 éve nincs munkája, vagy 5; milyen munkát keres, van-e olyan, mint "nem vállalok be, mert nem cejetném" (és ez alatt nem a prostitúciót, verőemberséget meg olyan munkákat értek, amit érthetó erkölcsi okokból el lehet utasítani), képezi-e magát az ember, vagy elvan azzal, hogy "hát sajnos nincs munka, evvan".

Milyen pasikat / nőket hajtasz... neked is jó lenne-e egy munkanélküli, mennyire csak a 10/10-es külsejű oké, magadhoz képest mit vársz el.

2021. máj. 6. 15:21
 5/48 A kérdező kommentje:
Magamhoz képest reálisak az elvárásaim, nem instagram modell pasikra vagy egyetemista szépfiúkra hajtok. Jelentkezek én nem csak szakmabeli állásokra, csak mikor mindig van olyan akinek épp az a végzettsége, gyakorlata is van benne akkor elhajtanak egy lelkes amatőrt. Képezni magam sajnos nincs lehetőség, már csak fizetős alapon lehetne(mert már van 3 okj-m) azt meg most nemtudom bevállalni a tartalékom a mindennapi életre kell.
2021. máj. 6. 15:26
 6/48 anonim ***** válasza:
mintha csak pénzzel lehetne magadat képezni... nyelvet tanulni pl. ingyen is lehet. Önkénteskedni, ingyen gyakornokoskodni is el lehet menni. Lehet keresni más városban ottlakásos melót.
2021. máj. 6. 15:28
 7/48 A kérdező kommentje:

A nyelvvel pont meg vagyok lőve, diszlexiás vagyok.Gyakornok állás az nem ezt jelenti tudtommal, én is voltam gyakornok pl okj alatt 2 helyen is. De ez tanulóknak van nem? Vagy írjatok ha ezt rosszul tudom.

Van lakásom így nem szeretnék máshova menni, ez az egyetlen biztos pont van az életemben. Ez is sajnálatos módon mert örökség szüleimtől.

2021. máj. 6. 15:32
 8/48 A kérdező kommentje:
Úgy érzem ezt nagyon negatívnak veszik pedig előtte évekig dolgoztam.....
2021. máj. 6. 15:37
 9/48 anonim ***** válasza:
58%
Miert akarsz ugy ismerkedni, amikor az eleted nincs rendben semmilyen szempontbol? Eloszor a problemaidat oldd meg, utana johet az ismerkedes. En munkanelkulikent ismertem meg a parom, de ott szo szerint azt jelentette, hogy eppen munka nelkul voltam es a vallalkozasom beinditasan dolgoztam. Bar ezt akkor nem kozoltem vele, megis atlatott annyira rajtam, hogy nem egy tipikus munkanelkuli vagyok. 1 honapra ra, amikor beinditottam a vallakozast, addigra mar ossze is jottunk es buszke volt ram, hogy belekezdtem. Meg magara is, hogy milyen jo emberismero. Szoval nem maga a munkanelkuliseg a riaszto, hanem az, hogy kilatastalan a jovod, nincs jelened, tulelo modban vagy. Szedd ossze magad, gombold ujra az eleted, utana keresgess. Szerintem.
2021. máj. 6. 15:42
 10/48 A kérdező kommentje:
Mit kellene újragondolni ? Csak állást kell találnom, egyébként lakásom van, 3 szakmám, jogosítványom. Ez nem túlélő mód , nem is értelek??? Más soha nem veszítette még el az állását ? Bárkit elérhet ez az állapot. Sőt mondja egy furcsa, bár logikus dolgot : ismerkedni is jobban van lehetőségem és időm, mint mikor napi 10 néha 12 órákat lenyomtam. Utána már nem volt épp szórakozni vagy ismerkedni kedvem. Szóval van ebben egy érdekes ellentmondás.
2021. máj. 6. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!