Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Munkanélküliként nincs esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkanélküliként nincs esély ismerkedni?

Figyelt kérdés
Valamiért ez taszítóbb sokaknak mint másoknál a plusz kilók vagy az ápolatlan lenőtt haj...
2021. máj. 6. 15:11
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés. Sose volt gondom az ellenkező nemmel pedig sose dolgoztam még.

26f

2021. máj. 6. 20:43
 42/48 A kérdező kommentje:

40 A kettő nem ugyanaz a kategória. Párhuzamosan egyébként keresek azt is, hagyd abba a kötekedést.

Képzeld el ha nincs üres állás akkor nem fognak árufeltöltőnek sem behívni, nem ezen múlik csak.A katonaság pedig nagyon távol áll tőlem.

41 Lehet nem ezen múlik csak én fogtam ki most ilyeneket.

2021. máj. 6. 20:47
 43/48 anonim ***** válasza:
73%

"A katonaság pedig nagyon távol áll tőlem."

Nem mindegy, hogy honnan jön a pénz? A villanyszámlást nem érdekli.

Mellesleg a katonaságnál vannak civil állások is. Haverom felesége egészségügyi dolgozó, évente van 1 hét "kiképzés", ami egy sátoros túra, meg lövészet. Ennyi. Papíron katona.

2021. máj. 6. 21:03
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Ha majd dolgozol. Ha...

Összeállsz munkanélküli férfival?

2021. máj. 7. 05:29
 45/48 anonim ***** válasza:
Ja, hogy 5 hónapja vagy munkanélküli? Az mindjárt más. Hát ne haragudj, de 5 hónap alatt még jelen helyzetben is talál munkát az, aki tényleg dolgozni szeretne.
2021. máj. 7. 07:11
 46/48 anonim ***** válasza:
nem is akar ismerkedni egyre gyanúsabb hogy csak troll
2021. máj. 7. 07:21
 47/48 anonim ***** válasza:
Igen, kicsit olyan jellege van a dolognak, hogy mindenki hülye, csak én vagyok helikopter.
2021. máj. 7. 07:28
 48/48 anonim ***** válasza:

46.-nak.

+1! Szerintem is troll, főleg, hogy emlékszem nemrég volt már ez a kérdés, a nő, kistelepülés, 3 OKJ, se meló, se pasi szöveggel.

2021. máj. 7. 08:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!