Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Munkanélküliként nincs esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkanélküliként nincs esély ismerkedni?

Figyelt kérdés
Valamiért ez taszítóbb sokaknak mint másoknál a plusz kilók vagy az ápolatlan lenőtt haj...
2021. máj. 6. 15:11
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:

Megint te, a 3 OKJ-s?

Le volt már írva a segítség: https://www.youtube.com/watch?v=DErSBGjmDqQ

2021. máj. 6. 15:57
 12/48 anonim ***** válasza:
59%
Az eredeti kérdésre válaszolva meg: egészséges, intelligens ember azért óvatos, amikor párt keres magának. Nem elég neki a vonzalom, meg hogy randikázni tudjunk menni, hanem azért belegondol abba, hogy mi lesz akkor, ha esetleg összeköltöznek, uramisten gyereket vállalnak... mennyire húzza majd le a másik anyagilag. Ambíció terén mennyire passzolnak össze. Ahhoz képest meg elég beképzelt vagy, hogy "az tök normális, hogy én több éve otthon lebzselek, de a lenőtt hajú, nő, fúúúúúúúúújjjjjjj".
2021. máj. 6. 16:01
 13/48 A kérdező kommentje:

11 Nem írtam ki még kérdést ilyen témakörben.

12 De ez átmeneti állapot, ami bárkivel előfordulhat. Nem vagyok több éve itthon, és beképzelt sem, az alapvető igényességgel volt egy példa.Egy doboz hajfesték 1000Ft azt könnyebb orvosolni azért.

Munkát találni a jelenlegi helyzetben nem egyszerű, de sosem kértemkölcsön!!!

2021. máj. 6. 16:05
 14/48 anonim ***** válasza:
Kérdés, mennyire átmeneti az az átmeneti. Ha több éve az, és akkor is az van, hogy "de hát van 3 OKJ-m, szar a helyzet, brühühü", és mondjuk meg nem fordul a fejedben az, hogy elköltözöl, ingyen képzed magad, elmész önkéntesnek, szerzel ingyen tapasztalatot, ha már úgy is van egy valag szabadidőd... ez milyen benyomást kelt szerinted a másikban?
2021. máj. 6. 16:10
 15/48 A kérdező kommentje:

Elköltözni nincs lehetőségem. Ingyenes okj képzést ha tudsz megköszönném, én sajnos ilyeneket nem találtam ( vagy szigorú feltételei voltak.) A szabadidőmet hasznosan töltöm így is, nem fekvéssel. Önkéntes munkára itt nincs szükség ,még közmunkásnak sincs hely csak azoknak akiknek kiskorú eltartottja van.Önkormanyzatnàl mondták, mert jobb híján jelentkeztem oda is.

A kérdés eredeti témájára válaszoljatok légyszives.

2021. máj. 6. 16:16
 16/48 A kérdező kommentje:
Fura kettősség ez, most lenne időm lehetőségem ismerkedni most emiatt nemtudok, mert jaj fúj munkanélküli. Amikor pedig dolgoztam 10-13 órákat amellett hiába mondhattam, hogy van munkám csak sem szabadidőm sem lehetőségem nem volt ismerkedni. Nah most légy okos- ahogy a mondás mondja.
2021. máj. 6. 16:17
 17/48 anonim ***** válasza:

Mintha csak OKJ-n lehetne képezni magad.

De amúgy a kérdésre válaszoltunk - nyilván leginkább a helyzettől függ, attól, hogy milyen régóta munkanélküli az illető és attól, mit hajlandó érte tenni. Azért értelmes embernek fontos, hogy ne lutrira menjen ismerkedésnél, ne húzzák le - persze lehet azt mondani, hogy "hádde én nem vagyok olyan", de hát nem ismer, nem tudhatja, messziről jött ember azt mond, amit akar.

2021. máj. 6. 16:20
 18/48 anonim ***** válasza:

De miért kell rögtön azzal kezdeni ismerkedéskor, hogy "itt meg itt dolgozom"? Miért nem lehet a "Mivel foglalkozol?" kérdésre azzal válaszolni, hogy "XY-ként dolgoztam, de megszűnt a munkám és jelenleg minden erőmmel azon vagyok, hogy találjak másik állást, hogy megálljak a lábamon."

Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy minden férfi rögtön meghátrál tőled, mert éppen nincs munkád. Persze más kérdés, hogy mióta nincs?

Illetve, van-e némi megtakarításod? Mert ha az sincs, akkor itt inkább egy kis felelőtlenségről van szó, mint sem arról, hogy átmenetileg nehézségbe ütköztél.

2021. máj. 6. 16:20
 19/48 A kérdező kommentje:

17 Miért hol máshol lehet még ? Azonkívül számítógépes képzésen is részt vettem és jogositvanyom is van. Ami érdekelne még azok mind más külön szakmák.

18 Hidd el amióta ilyen kötekedőek azóta legszívesebben a korábbi munkaszerződéseket is meg a bizonyítványokat is megmutatnàm, mert borzasztóan rosszulesik.

Sosem kértem kölcsön.

2021. máj. 6. 16:26
 20/48 anonim ***** válasza:

én is hasonló helyzetben vagyok

25f

2021. máj. 6. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!