Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkanélküliként nincs esély ismerkedni?
van esélyed szerintem nem akkora gond ez,aki normális megérti.
pasiként már durvább ha mondjuk el hívsz valakit pizzázni de nincs lóvéd jó mondjuk eleve el sem hívnád. Vagy elhívsz egy lányt sétálni megkívánja a fagyit és nem tudsz meg venni pár gombócot.
annyira ismerkednél viszont válaszolni meg nem válaszolsz az üzenetre
szóval én ezt nem értem
22 Egy fagyi vagy kóla vagy egy ital nekem sem jelent gondot de amikor dolgoztam sem jártam pl méregdrága éttermekbe. Nem szoktam lehúzni senkit.
23 Nő vagyok és gyenge fizikumú így ilyen helyekre nem is jelentkeztem. Árufeltöltőnek beadtam , sőt az egyik végzettségem eladó, mégsem vettek fel.Nem szeretném ilyen irányba elvinni a topikot így aki nem az alapkérdésre ír azt figyelmen kívül fogom hagyni.
"25/26 A kérdező kommentje:
23 Nő vagyok és gyenge fizikumú így ilyen helyekre nem is jelentkeztem. ..."
1.: Láttad a belinkelt videón a nőket? Szerinted ők top fizikumúak?
2.: Az ilyen helyeken rengeteg civil állás is van.
3.: Valld be, várod a Rájengoszlingot, hogy eltartson!
27 Eddig sem tartott el senki, nem kell a trollkodás.
28 Akkor szerencsés vagy. Én is beadtam már kínai büfétől kezdve a helyi önkormányzathoz is, onnan is elutasítottak, hogy meghatározott létszámot kapnak közhasznú dolgozókra és előre helyezik akinek kiskorú eltartottja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!