Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 lettem.Van még esély bármi jóra vagy felejtsem el?
Gyanúsan kamu kérdés.
Ha mégsem az, akkor meg maradj inkább nyugton, és szagold, amit szakítottál. 3 gyerek 30 évesen... Ezek után mit pattogsz?!
Ha adhatok egy tanácsot, erről ne nagyon beszélgess akkor az anyukáddal meg ismerősöddel. Ezek nagyon besavanyodott gondolatok, és elveszed magadtól az esélyt, ha hiszel bennük.
Az alapján, amit anyud mond, nem létezik férfi, aki gyermekes nőt el tudna fogadni. Szerinted ez reális?
Vannak gyerekes férfiak és nők is, akik párt találnak.
Ha nincs szükséged a szexre, kapcsolatra, öregkorra akarsz koncentrálni :D, ahogy mondja..hajrá, nyugodtan. De tényleg ezt szeretnéd?
Hát hacsak sírsz a sarokban akkor sem leszel előrébb!
Amúgy 3 gyerek után, hogy nem vagy talpraesett! :O
Eskű az összes anyuka akit ismerek fel van készülve mindenre is. A táskájuk egyszere elsősegély doboz, élelmezési ellátmány, túlélőkészlet. Ha egy lakatlan szigetre kidobnának és csak 1 dolgot vihetek magammal biztos, hogy egy anyukától csórnám el a táskáját, mert túl lehet vele élni a világvégét 2x!!!!!
30 évesen nagyon is sok esélyed van . Főleg ha jól nézel ki.
3 gyerek ide vagy oda.
Ha egy férfinek bejössz, és meg akar állapodni, akkor nem fogja zavarni a 3 gyerek.
Én legalábbis így vagyok ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!