Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 lettem.Van még esély bármi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 lettem.Van még esély bármi jóra vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
3 gyerekem van épp elhagyni készülök páromat.Van 3 gyerekem nem tőle,régebbi kapcsolatból.Ismerősöm azt mondja:ilyet találsz mint ez.Ilyet de nem jobbat.Anyám szerint még ilyet se:ilyet csak vénebbet.30 évesen 3 gyerekkel öregnek tart hozzá hogy 50-60 éves férfinál fiatalabbnak egyáltalán tetszhetnék.Meg hogy már ne foglalkozzak férfival már vannak gyerekeim és semmi szükségem már szexre,kapcsolatra stb.Szerinte koncentráljak csak a gyerekekre és készüljek az őregkorra?

2021. ápr. 5. 23:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem vagy boldog, akkor lépj. De azért a jövőre nézve érdemes lenne végiggondolni, hogy a gyerekeknek nem biztos hogy jó 2-3 évente egy új pótapuka.
2021. ápr. 5. 23:22
 2/17 anonim ***** válasza:
58%

Gyanúsan kamu kérdés.

Ha mégsem az, akkor meg maradj inkább nyugton, és szagold, amit szakítottál. 3 gyerek 30 évesen... Ezek után mit pattogsz?!

2021. ápr. 5. 23:23
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Találhatsz fiatalabbat, de 3 gyerekkel tény, hogy valamilyen téren erős kompromisszumot kell kötnöd.
2021. ápr. 5. 23:24
 4/17 anonim válasza:
88%

Ha adhatok egy tanácsot, erről ne nagyon beszélgess akkor az anyukáddal meg ismerősöddel. Ezek nagyon besavanyodott gondolatok, és elveszed magadtól az esélyt, ha hiszel bennük.

Az alapján, amit anyud mond, nem létezik férfi, aki gyermekes nőt el tudna fogadni. Szerinted ez reális?

Vannak gyerekes férfiak és nők is, akik párt találnak.

Ha nincs szükséged a szexre, kapcsolatra, öregkorra akarsz koncentrálni :D, ahogy mondja..hajrá, nyugodtan. De tényleg ezt szeretnéd?

2021. ápr. 5. 23:28
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom, a nagyim 37 évesen 3 gyerekkel találta meg a társát, a papust, aki 15 évvel fiatalabb nála. De a mama egy talpraesett vagány nő volt mindig is.
2021. ápr. 5. 23:37
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem csak a gyerekek miatt mondja anyám:öregnek tart.44 éves nővérem azért maradt végleg magára mert anyuék telebeszélték a fejét 6 éve hogy 38 éves nő már mindenre öreg a férfiakkal kapcsolatban.Neki is azzal jött anyám hogy max 60 körül keresgéljen....pityereg néha,fásult sajnálja a fiatalságát.Ez vár rám is ha megfogadom anyám tanácsát.
2021. ápr. 5. 23:37
 7/17 A kérdező kommentje:
Se talpraesett se vagány nem vagyok sajnos.
2021. ápr. 5. 23:38
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

Hát hacsak sírsz a sarokban akkor sem leszel előrébb!

Amúgy 3 gyerek után, hogy nem vagy talpraesett! :O

Eskű az összes anyuka akit ismerek fel van készülve mindenre is. A táskájuk egyszere elsősegély doboz, élelmezési ellátmány, túlélőkészlet. Ha egy lakatlan szigetre kidobnának és csak 1 dolgot vihetek magammal biztos, hogy egy anyukától csórnám el a táskáját, mert túl lehet vele élni a világvégét 2x!!!!!

2021. ápr. 5. 23:43
 9/17 anonim ***** válasza:
63%

30 évesen nagyon is sok esélyed van . Főleg ha jól nézel ki.

3 gyerek ide vagy oda.

Ha egy férfinek bejössz, és meg akar állapodni, akkor nem fogja zavarni a 3 gyerek.

Én legalábbis így vagyok ezzel.

2021. ápr. 5. 23:44
 10/17 A kérdező kommentje:
Bombázó már nem vagyok azért mint régen...
2021. ápr. 5. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!